Foto bij O58.

Audrey point of view
‘Open jij de deur schat?’ Bill riep vanuit de keuken. Ik opende de deur en daar stond Tom dan. Hij knuffelde mij en een minuut later ging de bel weer. Dit keer deed Tom open. Alison kwam naar binnen rennen en ging mij te lijf. ‘Bitch, hij is van mij. Blijf van hem af, ik ben de ware voor hem.’ Ik snapte het niet, maar gaf haar een rake klap.

Na nog een aantal rake klappen inclusief tegen mij werden we uitelkaar gehaald. Woedend stond ik tegenover Alison. ‘Wat wil jij? Tom had je toch al.’ Ze knikte van niet. ‘Ik wil zijn broertje, altijd al gewild.’ Ongeloofwaardig keek ik haar aan. Tom hield mijn armen nog steeds sterk vast. Toen Bill dit hoorde liet hij haar los. ‘Ik weet het niet hoor, maar jij ging vreemd Alison.’ Dat waren de woorden die uit Tom zijn mond kwamen. Ik moest mijn lach in houden.

Alison point of view
Ik moest het voor elkaar krijgen. ‘Ik wil zijn broertje, altijd al gewild.’ Waren de woorden die uit mijn mond kwamen. Alles wat ik wilde was haar breken. Al die jaren heb ik op Bill ingepraat dat hij niets moest laten weten als hij weg was, dat zou beter voor hem zijn. ‘Ik weet het niet hoor, maar jij ging vreemd.’ Ik wist het gewoon hij en ik zijn bestemd voor elkaar.

Audrey hoort niet bij hem, ik wel en diep in zijn hart wist hij het.

Reageer (1)

  • Iskuane

    Oh nee... als Bill maar niet overstag gaat!
    Hij hoort bij Audrey... toch?

    Snel weer verder gaan hoor (flower)

    9 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen