Foto bij O62.

Audrey point of view
Ik had even tijd zonder hem nodig. Samen met Tom liep ik door de stad zoekend naar een leuk restaurantje om even wat te drinken. ‘Zo, daar zitten we dan.’ Daar zat Tom dan met een grote glimlach op zijn gezicht. Hij pakte mijn hand vast en begon met praten. ‘Audrey, waarom ga je er niet even tussen uit en denk je na over wat je precies wilt?’ Hij liet mijn hand los en ging verder met gesprek.

‘Ga naar je favoriete stad, een stad of een land waar je weg van bent of graag heen wilt.’ Ik knikte even, dat was wel duidelijk voor mij. ‘Parijs.’ Zijn ogen werden groot. ‘Serieus? Daar wil ik ook nog eens heen!’ Ik pakte zijn hand vast en kwam met een goed idee. ‘Tom, we zijn toch goede vrienden?’ Hij knikte en ik vertelde verder. ‘Ga met mij mee? Dan ben ik niet alleen en dan kunnen we tot rust komen. Gewoon een weekeinde.’ Hij knikte.

Tom point of view
Ik zat bij het restaurant met Audrey, de ex of de vriendin van mijn broertje, ik weet het niet meer. Ik stelde voor dat ze er even tussen uit moest tot ze aan mij vroeg of ik mee ging naar Parijs. ‘Hoe denk je dat dit over gaat komen? Ik denk niet dat ik Bill ooit kan vertellen om met jou naar de stad van de liefde te gaan. Ik denk dat hij niet eens door heeft dat je boos bent.’ Ze knikte. ‘Ah fijn. Dan ga ik dus alleen.’

Reageer (1)

  • Iskuane

    Dat is beter Audrey... of neem Bill lekker mee.

    Dan gaat Tom wel met mij naar de stad van de liefde (K)

    Ga je snel weer verder?

    9 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen