Foto bij Hoofdstuk 5 ~ O5

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (6)

  • _ephemeral_

    Er is iets vaag aan dit verhaal, waardoor je steeds verder wilt lezen. Kijk, er zijn zo van die verhalen dat je meteen weet wat er gaat gebeuren. Hier is het zo mysterieus dat het eigenlijk een geweldig verhaal wordt! Kortom: love it!

    9 jaar geleden
  • Sleepsong

    Ben het met FaultInOurStars eens, al weten we nog niet zoveel over Charlie, ik vind hem ook al leuk! ^^
    Herinneringen kunnen gevaarlijk zijn. [Daar komt in mijn verhaal ook nog een hoofdstukje over, heb ik pas geschreven.] Doch blijf ik herinneringen leuk vinden. Ik heb al verteld dat ik een zwak heb voor herinneringen dus no surprise als ik vertel dat ik de terloopse herinneringen in dit verhaal echt super vind. Op één of andere manier vormen zij toch een rode draad in jouw verhaal. En die herinneringen hebben een mooie en donkere kant en de manier waarop jij dat zo mooi illustreert, dat kan ik alleen maar bewonderen!
    Arme Tamara! ;S
    Snel verder!

    9 jaar geleden
  • Altaria

    Love it!!

    9 jaar geleden
  • LaJoie

    Ik ben benieuwd naar dit verhaal, maar om eerlijk te zijn: ik lees graag door dus als ik stop met lezen ligt het niet aan het verhaal, maar gewoon omdat ik niet kan wachten en het dan uiteindelijk vergeet...

    9 jaar geleden
  • Baudelaire

    Wat een leuk hoofdstuk weer, ik vind Charlie echt leuk <3
    Ik wil wel dat Tammie blij blijft hoor. Je omschrijft alles weer werkelijk beeldend, dus ik ben weer helemaal overtuigd van al jouw talenten.

    Tevens echt heeeeeeeeel erg bedankt voor je spoiler. Ik ben je zo dankbaar xx

    9 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen