Oke,, hier na komt dus... pfff eerste 16+ stuk ooit geschreven door mij.. als niet goed is moet je zeggen e... maar niet grof... Okay..

“Wat?” lachte ik.
“Je bent mooi,” mompelde hij, zijn hand langs men wang strelend.
Ik kon voelen hoe men hoofd rood kleurde en verstopte men hoofd onder het laken. Het was warmer, met zicht op zijn borstkas. Mhhhmm, misschien…
Ik duwde zacht zijn shirt omhoog en drukte en kus op zijn borst. Ik kon zijn huid voelen tintelen onder me lippen en zijn lach vanboven het laken. Voorzichtig trok hij het laken over hem heen en staarde me aan. Zijn ogen stonden wild, donkerder en smeulender dan daar net. Ik snakte ongezien naar adem, terwijl hij zijn koude handen om men middel, sloeg onder men trui. Hij keek me onderzoekend aan, mijn reactie peilend. Ik drukte me tegen hem aan en een zachte grom ontsnapte van tussen zijn lippen.
“Dit is interessant…” zei ik speels.
“Jij kleine pestkop,” grijnsde hij.
“Weet je nog, dat je me niet eens durfde kussen?” vroeg ik wenkbrauw op trekkend. Hij lachte en knikte.
“En nu? Jongeheer Hale?” vroeg ik speels, terwijl ik men neus tegen de zijne duwde, een paar centimeter van zijn lippen vandaan. Zijn adem streelde langs men lippen en ik huiverde.
Hij versterkte zijn greep om me heen en bracht zijn lippen naar de mijne. Ik opende men lippen en voelde zijn tong. Men hart leek niet meer te kloppen, of hij klopte zo snel dat het niet meer voelbaar was. Ik wou niet omkomen aan een hartaanval in zijn armen, niet nu. Nu was het enige wat ik wou, hem…

Reageer (2)

  • Grizzly

    rrrawtch!

    1 decennium geleden
  • Zucht

    mega cute!

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen