Foto bij Day 19

19. Het is voor 7 dagen niet mogelijk om je kamer uit te komen. Schrijf hoe elke dag afloopt, maar dan in dagboek-vorm. [350 woorden]

Dag één
      Dit is echt heel raar, dagboek. Net probeerde ik om naar de badkamer te gaan, maar de deur van mijn slaapkamer zit potdicht. Ik heb erop geslagen en naar mijn ouders geschreeuwd, maar uit niets blijkt dat ze me kunnen horen. De deur is op slot. Het hééft niet eens een slot.

Dag twee
      Oké, ik ben net wakker geworden en ik had half verwacht dat ik weer uit mijn kamer kon, maar de deur is nog steeds dicht. Ik heb dorst. Wat moet ik doen? De deur inbeuken met een kussen?
      Ik heb net een fles water in mijn schooltas gevonden. Het smaakt vies en het is niet heel veel, maar mijn dorst is ongelofelijk. Ik heb ook geprobeerd om mijn raam open te doen, maar daarvoor gold hetzelfde als voor mijn deur: potdicht.

Dag drie
      Mijn keel doet pijn en ik heb echt veel honger. Wat is dit voor een raar iets? Wordt de aarde aangevallen en gijzelen de aliens me?
      Ik verveel me echt te pletter. Mijn tablet en mijn mobiel hebben allebei geen bereik, dus bellen en op internet gaan lukt niet. Mijn water is net opgegaan. De dorst werd zo erg dat ik dacht dat mijn keel in brand stond. Ik heb me nog nooit zo machteloos gevoeld.

Dag vier
      Toen ik na een bijna slapeloze nacht wakker werd, lag er een fles water op de grond. Ik heb geen idee hoe het daar is gekomen, maar ik ben er wel ontzettend blij mee.
      De verveling is erger geworden. Ik probeer een boek te lezen, maar mijn gedachtes dwalen de hele tijd af.

Dag vijf
      Ik begin gek te worden. Ik had net een paniek-aanval en dat moet toch wel wat betekenen want ik heb nog nóóit een paniekaanval gehad. Gelukkig had ik een plastic zakje.

Dag zes
      Ik ben nog nooit zo bang geweest. Wat als ik hier voor eeuwig vastzit? Wat als ik hier sterf en dit dagboek het laatste is wat er van mij overblijft? Ik durf geen vin te verroeren.
      De. Honger. Is. Vreselijk. Nu weet ik hoe het voor die arme mensen voelt die geen eten hebben. Het is verschrikkelijk.

Dag zeven
      Ik hoor opeens wat geluid vanachter mijn deur komen. Ik sta nu gewapend met een Bosatlas voor het geval dat mijn deur opeens opengaat en er een alien staat.
      Ik hoor weer iets. De deurklink gaat naar beneden. De deur zwaait open.

Ik ben vrij!

Reageer (1)

  • Derks

    Haha wheeuw, ik zou ook mezelf wapenen met een Bosatlas. Jup. Goed plan :D


    Het zou nog wat zijn als ik opgesloten zou zijn in mijn kamer.
    Als de deur op slot zou zitten.
    Want ik heb niet eens een deur :')

    9 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen