Mm, jullie hebben het geluk dat om 02.00 de pre-show van de VMA awards begint, en ik me erg verveelde. Anders zou de proloog pas dinsdag komen. Nu is hij er dus eerder (:
Best dom dat ik nu kijk, want het word vanavond herhaald. Maar ik heb het nog nooit echt 'live' gezien, en ik wilde 5SOS, Ariana en Taylor zien voordat ik morgen een zombie ben. Gelukkig voor mij begint school pas donderdag, gehe.
Ik ben echt benieuwt wat jullie er van vinden dus vergeet geen reactie achter te laten!

Hij staarde met doffe ogen naar het beeld wat voor hem afspeelde. De gif zwarte ogen van de Evil Queen branden in zijn rug. Hoe kon ze? Hoe kon de liefde van zijn leven hem verraden met zijn beste vriend? Ergens hoopte hij dat het niet waar was. Hij kende de geruchten van de Evil Queen en wist dat ze graag dingen manipuleerde. Maar ze had Fox al eerder gezoend, dat wist hij. En hij wist dat zij gevoelens voor hem had gekoesterd. Wat moest hij doen?
      ‘Daarom ben ik hier, Pan,’ grijnsde de Evil Queen. ‘Ik zou je natuurlijk kunnen helpen.’
      ‘Waarschijnlijk is dat dan ook de reden waarom je me dit hebt laten zien,’ hij wees naar het beeld wat er nog steeds was en keerde zich naar haar toe. ‘Wat moet je van me?’
      ‘Van jóú hoef ik niks. Eerder van dat meisje wat jou ware liefde toch niet bleek te zijn.’
      ‘Als of jij iets van liefde af weet,’ beet Peter haar toe. Het gezicht van de Evil Queen verstrakte, en ze vernauwde haar ogen. Met een klik met haar vingers was het beeld verdwenen en Peter was lichtelijk opgelucht. Nu hoefde hij het tenminste niet meer te zien.
      ‘Momenteel gaat het niet om míj, al ben ik zeer vereerd dat je geïnteresseerd bent in mijn leven.’ zei de Evil Queen.
      ‘Geïnteresseerd? Niet echt. Wat was je plan?’ kwam hij ter zake - nu ze hier toch was, kon hij het net zo goed weten. Stel dat het zo goed was zoals ze zelf vertelde, dan was dat misschien wel het proberen waard. Zo niet, maakte hij zelf wel een betere plan.
      ‘Vergetelheid.’ Grijnsde de Queen. Peter staarde haar leeg aan. Ze maakte een grapje niet? ‘Zorg er voor dat niemand van haar af weet. Momenteel ben ik bezig met een vloek, wat er voor zal zorgen dat alle sprookjes figuren verdwijnen naar een stad genaamd Storybrooke. Niemand zal zich herinneren welk sprookje hij of zij is.’
      ‘En hoe zou mij dat kunnen helpen?’
      ‘Zorg er voor dat ze op dat moment niet in Neverland is. De vloek zal hier niet komen,’ zei de Evil Queen. Peter klikte even met zijn tong. Het was best een goed plan, en als het werkte wist ze niet meer wie hij was en de Lost Boys zouden haar dan ook vergeten. Toch zat er een adertje onder het gras. Want zoals hij wist kwam alle magie met een prijs. 'Wat is de prijs?' vroeg hij dus. 'Niks,' zei de Evil Queen onschuldig en ze grijnsde naar hem. 'Dit doe ik voor mezelf. Je vriend-'
      'Wáág het om vriendin te zeggen,' spuugde Peter woedend naar haar.
      'De dochter van Hook, het zal háár prijs worden. Dat is toch wat je wilt? Hebben we een deal of niet?' Ze stak haar hand uit, en keek met nieuwsgierige ogen naar hem toe terwijl hij over haar aanbod naar dacht. Natuurlijk zat er nog veel meer achter, maar dat kon hem op dat moment niet zo veel schelen. Dus nam hij haar hand aan.
      'Deal,'

Reageer (9)

  • DylanOCutennes

    Omg im in love with this..

    9 jaar geleden
  • _ephemeral_

    Waaa! Ben super benieuwd! Kudo!

    9 jaar geleden
  • The_End

    ABO oh wacht die had ik al....
    Kudo!

    9 jaar geleden
  • BadDreams_

    Wow... Super goed!
    Snel verder

    9 jaar geleden
  • Culloden

    Okay, give me more. I already love it!

    Hmpf, ik heb niet kunnen kijken, had vandaag mijn laatste herexamen. Achja, dan maar morgen de herhaling bekijken aangezien dat vanavond niet gaat. (':

    Ga vooral snel verder. ^^

    9 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen