Op dit moment was ik volgens mij ergens in Hokaido, in de sneeuw. Wat eerlijk gezecht best heerlijk was, ik hou van sneeuw.
Ik was op dit moment bezig met zigzaggen tussen de bomen door. Totdat ik bij een school aankwam. “Woa, wat gebeurt hier?” mompelde ik in mezelf toen ik verbaasd naar hun voetbal veld keek. De ene team stond op het punt om een bal richting de school te schieten, terwijl de andere team er verslagen bij zaten. Snel schoot ik mijn bal richting die andere bal die al geschoten was.
Mijn bal raakte de andere bal en kwam op de grond terecht.
Iedereen keek verbaasd mijn kant uit, snel draaide ik me op en liep weer het bos in, zonder mijn bal.

Mark pov.
We hadden verloren van Gemini Storm, en ze stonden op het punt op hun alles vernietigde bal Alphine te schieten terwijl wij teleurgesteld op de grond zaten, teleurgesteld in ons zelf dat we hun niet tegen konden houden.
Niet veel later hoorden we hun Captain lachend schieten, maar we hoorde geen ontploffing. We keken verbaasd op en zagen dat de bal van richting was veranderd door een andere bal die van uit het bos kwam. Ik keek richting het bos en zag daar net een meisje weglopen, maar haar bal hier had laten liggen.

Net toen Gemini Storm woedend weg waren gegaan rende ik op de bal af die de bal van Aliea had weerkaatst. Verbaasd dat ik was liep ik met de bal terug, hoe had deze doodgewone bal de ongewone sterke bal van Aliea kunnen weerkaatsen? “We moeten haar vinden” zei ik vastbesloten toen ik weer bij de rest stond. “Hoe moeten we haar dan vinden?” vroeg Axel. “We weten niet eens wie ze is” vervolgde Shawn. “Ze heet Robyn Lexi Love” mompelde Linda
opeens” toen ze naar de bal keek.


Ik hoop dat jullie het een leuk eerste hoofdstukje vonden :)

Reageer (4)

  • KorraBlaze0

    Cool

    9 jaar geleden
  • Moonwarrior7

    Echt gaaf!!!!!

    9 jaar geleden
  • Juuntje

    Super leuk snel verder

    9 jaar geleden
  • Nakky

    Super leukk! Was alleen abo vergeten :X

    9 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen