Foto bij Day 22

22. Schrijf een verhaal vanuit de POV van een alien die de aarde bezoekt, in de vorm van een bericht van hem naar zijn thuisplaneet. [200 woorden]

Aardse datum: 22 augustus 2014
Aardse tijd ('Greenwich zone'): 13:51:37

Gegroet,

Met vreugde kan ik u vertellen dat we veilig en wel op planeet Aarde zijn aangekomen. De organismen op deze planeet hebben ons nog niet ontdekt waardoor wij volgens plan uitstekend kunnen observeren. De meeste levensvormen op deze planeet zijn nog niet zo vergevorderd als wij. Er is één ras die duidelijk de overhand leidt. Die noemt zich 'de mens'.
      De enigste informatie die we over de mens hebben, hebben wij kunnen krijgen via de Shuttels. Wij hopen dat we door ons bezoek meer informatie kunnen vinden. Hiermee kunnen we onderzoeken of we de mens als potentieel gevaar kunnen bestempelen. Wij zijn ervan overtuigd dat we nog veel van deze planeet kunnen leren.

UPDATE 14:16:56
Ons onderzoeksteam is eropuit gestuurd en heeft waardevolle objecten van de mensen kunnen vinden. Eén van deze objecten is plat, rechthoekig en men kan het openklappen. De mensen noemen het een 'laptop'. We zullen het nog nader onderzoeken.
      Een object dat we ook hebben gevonden is een ronde schijf. Dit noemen de mensen een 'Dvd'. Wanneer dit in een 'Dvd-speler' wordt geplaatst zal er een 'film' opstarten. Een film is ongeveer vergelijkbaar met een Xergualihne, wat wij hebben. De Dvd die wij hebben gevonden gaat over een alieninvasie waarbij de bewoners van de aarde grotendeels worden vernietigd. Hieruit kunnen wij opmaken dat de aardlingen niet bepaald positief tegenover buitenaards bezoek staan. Wij hopen dat wij de bewoners zonder geweld kunnen overtuigen dat wij niet zo zijn. Wij willen geen oorlogen of afslachtingen en hebben al eeuwenlang hier geen last van (wat men overigens niet over de Aarde kan zeggen, maar daarover later). Wij willen alleen informatie en kunnen doorleren.

In de hier bijsluitende bijlage vindt u foto's van de objecten die we hebben gevonden. Wij zijn zeer enthousiast met onze voortgang, hopelijk iedereen op planeet Guqerbeje ook.

Tot het volgende bericht.

De leden van observatieteam 8373X.

Reageer (1)

  • Derks

    Hey, awesome.

    9 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen