Foto bij O66.

Audrey point of view
Ik opende langzaam mijn ogen en zag hem boven mij hangen. ‘Bill wat doe je?’ Hij glimlachte. ‘Je droomde hevig, dus ik maakte je wakker.’ Ik glimlachte. Hij keek mij vragend aan. Ik wist wat hij bedoelde. Ik kon mijn droom toch wel uitleggen aan hem? Dan wist hij gelijk waar hij aan toe was. ‘Mijn droom ging over de liefde van mijn leven.’ Vragend keek hij mij aan, natuurlijk wilde hij weten over wie het ging. ‘Eigenlijk de twee liefdes van mijn leven.’ Hij keek mij verward aan.

Bill point of view
Hevig ademhalen, mompelen en veel bewegen. Audrey deed het allemaal, ik besloot om haar wakker te maken. Ze vroeg mij wat ik deed, ik hing namelijk boven haar. De herinneringen van gisteren avond kwamen weer omhoog. Het was perfect, ik heb haar mijn liefde verklaard. Ik wil niemand anders als haar, dat weet ze.

Audrey vertelde over haar droom, het ging over de liefde van haar leven. Ik wist dat ik dat zou moeten zijn tot dat ze vertelde dat ze eigenlijk droomde over de twee liefdes van haar leven, toen was ik de draad kwijt. Wie is haar tweede liefde en blijven wij dat nog wel bij elkaar? Ik wil haar niet kwijt. ‘Maak je niet druk, Bill.’ Ik knikte. Het antwoord kreeg ik niet, maar ik wilde het gewoon weten, weten waar ik aan toe ben. Ik ging naast haar zitten en keek haar aan. ‘Waarom staar je?’ Mijn ogen sperde open en keek weg. ‘Ik maak mij wel druk, wat als ik jou liefde niet ben en je van een ander houdt?’

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen