Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (6)

  • Founder

    Rood worden, een teken van verliefdheid, hmmmm.

    9 jaar geleden
  • Vibes

    Zie ik hier wat liefdesverhoudingen en affaires aankomen?

    9 jaar geleden
  • Grindelwald

    Ik zie haar ook eigenlijk niet als prinses of van adel, hehe. Ik word nu alleen maar gesterkt in het idee dat ze wen crush op Elrond krijgt ^^

    9 jaar geleden
  • Thangurel

    Prinses is uiteindelijk maar een titel. Een titel die rijkdom en land hoort te vertegenwoordigen, maar aangezien Dís dit niet meer heeft zal ze zich ook niet echt prinses meer voelen. Ik geloof niet dat Elrond daarop zou beoordelen, hij kan zien hoeveel Dís om haar broer en zoons geeft en hetzelfde ziet hij bij Thorin. Ik denk niet dat hij hen snel onaardig zal vinden ondanks de verschillen. Bovendien, Arwen doet vast wel een goed woordje voor ze. Elrond heeft toch wel ergens een zwak en dat zullen zijn kinderen wel zijn. Hebben hij en Dís toch iets gemeen.

    Ik vind trouwens bewonderenswaardig hoe Dís voor haar kinderen sterk blijft en uit al haar keuzes altijd de optie kiest die voor hen het beste uitpakt. Het zijn dan wel haar kinderen, niet iedereen kan zijn behoeftes zo opzij zetten.

    9 jaar geleden
  • Kauwgomjunky

    super snel verder Xx

    9 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen