Foto bij O68.

It's Felicya.

Audrey point of view
Aan: Audrey
Van: Bill

Lieve Audrey,
We hebben nog een weekeinde Parijs van elkaar te goed! Het lijkt mij handig om morgen te gaan?
Allerliefste Bill.


Ik liep naar binnen en ik kreeg een sms binnen van Bill, het kon ook niet anders, over Parijs. Hij wilde morgen naar Parijs gaan. ‘Schat?’ Een roodharig meisje stond in de keuken, ik wist niet wat ik moest denken. ‘Hoi, ik ben Felicya!’ Ik gaf haar een hand en stelde mij voor. ‘Lieve Audrey, wij gaan kletsen met Felicya.’ Ik knikte en ik ging zitten.

Felicya point of view
Daar zat ik dan in het huis van Bill, zijn vriendin keek mij totaal niet vrolijk aan, wat ik al had verwacht. ‘Ik ben meerdere keren in Parijs geweest, heb daar ook een tijd gewoond in het appartement van mijn ouders en toen ik hoorde van Tom dat jullie naar Parijs wilde, belde ik even!’ Ik knikte. ‘Vertel eens wat meer over Parijs Felicya?’ Ik begon te vertellen over de mooie plekken in Parijs en waar ze zeker heen moesten gaan. Alleen Audrey keek nogal achterdochtig naar mij, hier speelde wat.

Audrey point of view
Ik vertrouwde haar niet, misschien ook wel, omdat het laatste meisje waar Tom mee aan kwam zetten een trut was. Ze vertelde wat je kon zien in de stad en er buiten, waar je het beste heen kon en ze liet foto’s zien van het uitzicht en waar ze was geweest. Ze was ontzettend goed voorbereid of ze was er inderdaad geweest. Ik koos voor het laatste, naar mate ik meer met haar praatte leek ze mij aardiger.

Felicya bleef eten, dat had ik aangeboden nadat we uitgepraat waren over mijn favoriete stad. ‘Wat gaan wij eigenlijk eten Bill, of wat was de planning?’ Hij glimlachte even. ‘Ik had helemaal geen planning, jij?’ Ik knikte van niet. Even later keek ik onze gast aan. Ik zag haar nadenken. ‘Pizza dan maar?’ Alle drie knikte we. Ik hoorde Bill naar de telefoon lopen.

Reageer (1)

  • Iskuane

    Dat meisje op de foto is awesome!

    Ga je snel weer verder? (flower)

    9 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen