Foto bij Protection 038

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (7)

  • megafanx

    haha, goede oplossing. Cam is misschien niet zo übersexy, groot, mooi... als Angelina Jolie in die film (ze is een gewoon meisje in mijn hoofd), maar qua talent om wapens te gerbruiken, zit je ongeveer wel juist =)

    Meeeh ik zal er niet ver van zitten en Angelina Jolie zal zelf ook zeggen dat 'ze maar een gewoon meisje' is dus komt goed. Dus Cam en Harry weten van het toneelspel? Nu die anderen Harry zijn actie hebben gezien weten het er nu ook meer. Nog een vraagje komt eleanor er in nog in voor of is ze een gedachtenpersonage, je weet dat ze er is maar een actieve rol heeft ze niet. Of verandert dat? Echt een mooi stuk, het was net mikado ;) xx

    9 jaar geleden
  • AngelicPower

    snel verder!!(Y)

    9 jaar geleden
  • Shanx_x

    Ja ik kom wel vaker in Drenthe omdat mijn zusje daar op ponykamp wil. Dus moet ik daar ook heel. Louis is echt soms een ezel net zoals mij. ( sloop ook van alles en nog wat zoals een kastdeur of een licht knop) en zo slecht achter de kassa ben je volgens mij niet ;)

    9 jaar geleden
  • Chyna2001

    Ocharme! Nou succes met je vakantiejob! Ik denk dat je het nodig gaat hebben! :P

    Schrijf wanneer je kan!

    9 jaar geleden
  • BlueJays

    Haha, ik vond gewoon dat je verdiende om genomineerd te worden ^^ Jouw verhalen doet zeker niet onder voor een hoop andere verhalen die daarbij staan en je kunt het altijd proberen, toch? Ik ga in elk geval wel op je stemmen (:
    Eerlijk gezegd denk ik zelf ook niet dat ik zal gaan winnen of zo, maar ik vind het heel lief dat er überhaupt mensen zijn die eraan gedacht hebben om me te nomineren ^^
    En ik snap dat het pijnlijk voelt als er abo's weggaan (heb ik ook, every time), maar dat hoort er nou eenmaal bij en het ligt zeker niet aan je verhaal want dat is super! Die mensen zijn gewoon stom, maar er zijn nog altijd een heleboel mensen over die je verhaal heel erg graag lezen en er komen waarschijnlijk ook zo weer mensen bij!
    Gelukkig ben je niet met de bus in New York (of Tokio, Parijs, Bejing, Sidney, Rio de Janeiro, toch?) beland (niet dat dat niet gaaf zou zijn, maar de situatie zou dan misschien een beetje lastig worden :P)!
    Ik ben blij dat je mijn enorme GB heb gezien! (: (En als het je niet gaat lukken om daarop te reageren of zo, dan snap ik dat hoor, want hij was echt extreem gigantisch).
    Oh, en succes met je vakantiebaan! Je bent vast niet zo'n ramp, hoor, denk dat je wel meevalt c: (Het is al heel wat dat je überhaupt een baan hebt, de enige keer dat ik geprobeerd heb te solliciteren werd ik afgewezen en een andere keer had ik een sollicitatieformulier ingeleverd bij de Albert Heijn, maar daar heb ik vervolgens gewoon nooit meer iets van gehoord.) Maar ik snap dat je het daardoor druk hebt (:
    Dit hoofdstukje was ook weer leuk om te lezen (: Cam is gewoon een superheld ^^ Ik hoop alleen dat ze nog oké is, maar ik vind haar wel echt een heldin. Cam is awesome! ^^

    9 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen