Foto bij O75.

Audrey point of view
Daar stond ik dan tegenover Bill, mijn gevoelens, ze kwamen er uit en dan niet op een positieve manier. Hij drukte zijn lippen op die van mij. Ik werd bozer dan dat ik ooit was. Het is een klootzak en dat is hij altijd geweest, zijn ogen lokken mij keer op keer. Alleen dit keer zal het hem niet meer lukken. ‘Als jij denkt dat ik beter af ben met je broer dan, daar heb ik niet eens woorden voor.’ Ik was woedend en wist niet meer wat ik moest zeggen. Achter mij legde Tom zijn rechterhand op mijn rug als teken dat ik kalm moest worden.

‘Bill, ik heb niets met haar. We zijn ontzettend goede vrienden, als er iets is dan komt ze naar mij, omdat ze mij vertrouwd.’ Hij knikte even. Als dit maar geen ruzie tussen twee broers ging worden. Dat wilde ik niet op mijn geweten hebben. ‘Waarom vertrouwt ze jou wel en mij niet dan, dat ze met zulke dingen naar jou gaat?’ Vermoeid keek Tom hem aan. ‘Jij wilt het uitmaken en zegt dat ze beter af bij mij is en je verwacht dat ze naar jou toe komt om te praten? Denk even na Bill!’ Bill draaide zich om en liep weg.

Ik liep ook weg alleen Tom hield mij tegen. ‘Ik ga op de bank slapen, Tom.’ Vertelde ik hem. Hij knikte van niet. ‘Je komt bij mij in bed liggen.’ Ik keek hem met grote ogen aan. Hij knikte van niet. ‘Nee, gek. Gewoon als vrienden.’ Ik knikte even en al snel lag ik in het warme bed van Tom. Niet veel later werd ik weer wakker, verwikkeld in de armen van Tom. Hij zou mij voor geen mogelijkheid loslaten, dat weet ik zeker.

Reageer (1)

  • Iskuane

    Oeh... wat gaat er gebeuren tussen Tom en Audrey?
    Worden zij verliefd? of is Tom het al?

    Snel weer verder hoor(flower)

    9 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen