Ware liefde of bedrog?


26-8-2014
-Door Lenox McAchternaamloos-

Foto van de heer Potter en zijn liefde toen der tijd.

Zoals menig heks en tovenaar wel weet is ‘De Jongen die bleef leven’ a.k Harry James Potter getrouwd met de iets jongere Ginny Wemel. Het stel is dolgelukkig getrouwd en heeft in de afgelopen negentien jaar 3 kinderen gekregen genaamd James Sirius Potter, Albus Severus Potter en de dochter Lily Loena Potter. Wat prachtig zult u denken? Wat een schattig gezinnetje, wat kan er nog mis gaan? Dat zal ik u vertellen.
Volgens mijn bronnen is de afgelopen paar weken de heer Potter in het gezelschap geweest van een andere dame. De naam wilt u weten? De vrouw is geïdentificeerd als Cho Chang, een voormalig Ravenklauwer en afgestudeerd aan Zweinsteins Hoge School Voor Hekserij & Hocus-pocus. Hier hebben de twee elkaar ook voor het eerst elkaar ontmoet en zouden ze ook een korte relatie hebben gehad. Zou de vlam weer opgelaaid zijn en is de oude jeugd liefde weer terug gekeerd? De heer Potter en mevrouw Chang zijn onlangs gespot in de Wegisweg en later weer in het ‘Betoverende Heksen Theater’. Een romantische date misschien? Hoe zal mevrouw Potter hier van denken?
Het is niet alleen vernomen dat heer Potter in het gezelschap verkeerde van mevrouw Chang maar ook nog eens een afspraak heeft gehad met de vrouw Broom. Ze zijn samen gezien in een gezellig cafétje in de Wegisweg. Na een lang gesprek te hebben gevoerd zijn de twee samen weg gegaan. De heer Potter heeft mevrouw Broom ontmoet tijdens hun school periode. Samen zaten ze in dezelfde afdeling, namelijk Griffoendor. De huidige beste vriend van de heer Potter had destijds een relatie met de vrouw Broom. Dit is op de kliffen gelopen na enige tijd. Velen zeggen dat de heer Potter erg jaloers was op de relatie. Zou hij nu na al die tijd proberen wraak te nemen?

Wat zal er van deze gebeurtenissen gevonden worden in huize Potter. We wachten tot de heer Potter een uitspraak laat horen over deze gebeurtenissen. We zullen dus nog van ons laten horen.

Reageer (1)

  • niniwa1

    Door Lenox McAchternaamloos. xD xD Kudo van mij

    9 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen