Foto bij O20 | Fuin

Als je jezelf als een Hobbit of LOTR karakter zou zien, wie zou je dan zijn en waarom?

Dit lijkt wel een examenvraag o.O Het enige wat ik hier zeker weet is mijn naam. Wat heel wat wilt zeggen natuurlijk.
Ik denk dat ik dan... euh...
Wel, sowieso een mens eigenlijk, aangezien ik ongeveer zo elegant ben als een olifant en niet kan zingen. Natuurlijk zijn er wel mensen die kunnen zingen in LOTR/ TH maar dat laten we nu even terzijde.
Of misschien ben ik wel een hobbit, volgens mijn grootte ^^
Maar misschien ik heb daar denk ik te kleine voeten voor ):
Als mens zou ik... hmm... Een van de Dúnedain willen zijn, omdat ze zo mysterieus zijn, door het land trekken en veel van alles lijken te weten. Dat spreekt me wel aan.
Als hobbit wil ik Samwise Gamgee zijn (: Gewoon omdat hij een erg loyale hobbit is, die zijn vrienden nooit in de steek zou laten. Dat lijkt wel op mij. Denk ik.


Ik heb de concentratiepanne van een vis en elke minuut zoveel nieuwe dingen die ik wil doen dat ik het best honderdvijftig wordt. Of misschien nog ouder. Momenteel heb ik zin om eens met enkele van jullie af te spreken (aka een meeting houden) omdat ik hoop dat hier geen enge verkrachters tussen zitten :-P Buiten Julia dan.
Ik dacht misschien in de herfstvakantie, maar omdat ik niet weet wanneer dat valt in Nederland kunnen we dat ook enkele weken opschuiven en het in de kerstvakantie doen. (Dan kunnen we ergens gaan schaatsen, wat betekend dat ik voornamelijk op de schaatspiste ga liggen en we beter een dokter meevragen. Maar ik overleef het misschien wel.)
Dus... eh... Ja. Als er een aantal mensjes geïnteresseerd zijn, stuur me dan gewoon je woonplaats door (hier in een reactie, gb of pb, maakt me niet uit) en de straal waarvan je je van je ouders buitenshuis mag begeven (liefst in kilometers. In het geval van erg strenge ouders mag het ook in meters zijn) dan probeer ik een centrale plaats te vinden die voor de meesten centraal ligt. Er snort iets niet aan de vorige zin, maar ik ga hem niet aanpassen.
Dus. Ik hoop dat hier toch iemand op reageert en ik niet zielig alleen thee moet gaan drinken in een of ander cafeetje :')

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (8)

  • Schack

    Okay. Ben ik de enige die meteen moet denken aan Daenerys? Teehee, ik zie haar helemaal voor me als ze dat hart opeet. :Y)

    9 jaar geleden
  • Ringwraith

    Ergens begin ik bang te worden dat Kali erg op een van mijn eigen personages lijkt xD

    9 jaar geleden
  • Ringwraith

    Ik wilde sowieso proberen om met zoveel mogelijk fans naar de derde hobbit film te gaan.^^
    Dat had ik toevallig laatst met Stapper besproken en misschien later nog eens een hobbit marathon :'p

    Ik woon in regio Amsterdam. En nu ga ik lezen.

    9 jaar geleden
  • Glorfindel

    ik woon in erps kwerps en ik kan mij in belgië van ongeveer zaventem tot leuven tot mechelen verplaatsten Helaas moet ik wel altijd een reden zoals een carnaval of een gratis festival of een kermis hebben om ergens heen te gaan want anders kan ik het vergeten

    Kali?! je gaat die wolf toch niet doden?!

    9 jaar geleden
  • Katalante

    Momenteel heb ik zin om eens met enkele van jullie af te spreken (aka een meeting houden) omdat ik hoop dat hier geen enge verkrachters tussen zitten :-P Buiten Julia dan.


    Raar genoeg voel ik me niet beledigd nu.
    NOG EEN MEETING.
    Ik heb er al 3 ofzo op de planning staan :'D
    No, joke. Maar één en voor twee andere ben ik uitgenodigd. Nu drie dus.
    MORGEN MEETING. YAY!
    Okay. Ik kan denk ik wel. Maar ik ga niet schaatsen (cat)

    9 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen