Foto bij O78.

Tom point of view
Mij hoef je niet te vragen wat er net gebeurde, ik snap er namelijk helemaal niets van. Hoe kon dit gebeuren? Het leek mij, dat ik Audrey wel wat beter kende, zo dacht mijn broertje ook. ‘Wat heb je nu gedaan?’ Bill keek mij boos aan. ‘Wat heb ik gedaan? Wat heb jij gedaan. Als jullie geen vrienden waren geweest was er niets aan de hand geweest!’ Boos liep hij naar boven. De laatste tijd was hij zo onredelijk bezig, niet normaal meer.

Daar stond ik dan in de achtertuin, ik keek naar Audrey. Ze verroerde zich niet en dit keer stak ze geen sigaret op, het viel mij al op dat ze de laatste dagen niet meer rookte. ‘Waarom rook je niet?’ Ik vroeg het haar, uit het niets. Ik moest het weten. ‘Gestopt.’ Kwam er uit haar mond zetten. Ik keek verbaasd en ging naast haar zitten, dit ging nog erg moeilijk worden deze situatie.

‘Wat gaat er nu gebeuren, Audrey?’ Ze keek om zich heen, gaf geen kik en begon daarna met praten. ‘Ik weet niet wat jullie doen, maar ik denk dat ik wel een vakantie verdient heb.’ Ik knikte. ‘Ga je nog wel mee op tour?’ Zonder vragen krijg je geen antwoorden, dus ik vroeg het maar. Ze knikte, dat was een voordeel.

Reageer (1)

  • Iskuane

    Dat zag ik even niet aankomen. Laat ze het aub weer goedmaken!

    Snel weer verder?(flower)

    9 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen