Foto bij W56

Uiteindelijk wist Helia de floche te grijpen in het laatste rondje.

“Nu moet gij trakteren!”, eiste Brandon meteen toen Helia zijn prijs in ontvangst genomen had.
“Goed, dan trakteer ik op een spelletje in dat kraampje”, zei hij meteen. Hij wees naar een kraampje waar ze aan verschillende touwen konden trekken en aan ieder touw een prijs hing. Sommige prijzen waren behoorlijk schrikachtig, zoals de slang die Stella omhoog trok. Sky slaagde erin een knuffel van een konijn te pakken en gaf die meteen aan Bloom.
“Een vriendje voor Kiko”, zei hij met een knipoog.
“Bedankt, Sky”, zei Bloom lachend. “Dan krijg jij deze van me.” Ze gaf hem de kartonnen kroon die ze tevoorschijn had gehaald. Sky zette hem meteen op zijn hoofd. Dat liet Brandon niet onopgemerkt passeren en meteen knielde hij voor Sky.
“Kan ik u ergens mee van dienst zijn, uwe majesteit?” Onmiddellijk knielden ook de andere jongens voor hem. Bloom wilde meedoen, maar Sky nam haar arm en trok haar naar zich toe.
“Jij bent mijn koningin, Bloom”, zei hij met een klein glimlachje. Flora, Tecna en Musa gingen ook door hun knieën, alleen Layla en Stella bleven staan.
“Kroonprinsessen knielen niet”, zei Stella grijnzend.
“Zeker niet op zo’n vuile grond”, viel Layla haar lachend bij.
“Wel, Sky, moeten ze iets voor je doen?”, vroeg Bloom zacht.
“Tja, als ze nu eens zouden beginnen met een luxueuze draagstoel te maken en ons de rest van de dag de kermis rond te dragen…”, begon Sky. Meteen kwam er een golf van protest en sprong iedereen recht.
“In dat geval… staatsgreep!”, riep Riven, en hij pakte razendsnel Sky’s kroon af. Sky rende achter hem aan. Niemand slaagde erin zijn lach in te houden.

De rest van de middag gingen ze nog in het reuzenrad, speelden ze een spelletje zwaardvechten op beginnersniveau dat voor de jongens ontzettend makkelijk was, kochten ze nog wat lekkers en gingen ze nog in een achtbaan die iets veiliger was dan die van de vorige dag.
Tegen het avondeten keerden ze terug naar Red Fountain om daar te eten en zich wat te fatsoeneren. Het kostte de meiden vreselijk veel moeite Stella ervan te overtuigen niet haar chicste galajurk aan te trekken, aangezien het maar voor een kermisbal was. Daardoor merkte niemand dat Bloom helemaal alleen in een hoekje zat. Plots werd er p de deur geklopt. Sky liep erheen en deed open.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen