Foto bij Teddy Lupos 58

Belangrijke mededeling! *schiet vonken uit haar toverstok*

Ik presenteer met gepaste trots
Mijn gloednieuwe storie:
What if... Sirius raised Harry?


Stel dat Sirius geen twaalf jaar in Azkaban had gezeten. Stel dat hij de kans had gekregen om het zoontje van zijn beste vriend groot te brengen. Harry die opgroeide bij zijn peetvader die om hem gaf en hem niet als een halve gek behandelde. Kun je je voorstellen dat Harry een normale slaapkamer heeft en geen bezemkast?
Hoe zou Harry’s en Sirius leven eruit zien als ze de kans hadden gekregen om een echte familie te vormen? Een kans die ze in het echt nooit gekregen hebben.
Kom er met deze storie achter!



Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (5)

  • Feanor

    He verdikkie, zat ik net lekker te lezen, is dit het laatste hoofdstuk,
    gelwedig dat je dat nieuwe verhaal hebt. ik vroeg me altijd al af hoe het zou gaan als Siruis harry had op gevoed

    9 jaar geleden
  • Heronwhale

    oooooooooh ik denk dat ik ook ga proberen te vliegen *pakt bezen, klimt op dak en springt.....komt er uiteindelijk achter dat ze niet kan vliegen en begint op een pijnlijke manier de vloer te knuffelen...*

    9 jaar geleden
  • katl1

    Ondersteboven vliegen? Cool! Ik denk niet dat Harry dat ooit geprobeerd heeft. (Fred en George ongetwijfeld wel, just for fun)
    SNEL VERDER

    9 jaar geleden
  • zoekwoord

    Ik ga kijken!

    9 jaar geleden
  • Glorfindel

    hmmmmm is mijn vermoeden juist als dat Klaas was die zijn been had gebroken? en is mijn vermoeden dat hier een koppeltje Huffelpuf-Griffioendor is

    9 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen