Foto bij O81.

Audrey point of view
Hij kwam naast mij liggen zoals ik zei. Mijn gevoelens waren gemixt, ik was boos, verdrietig maar ook wel weer opgelucht dat ik geen last meer van hem zou hebben. ‘Ik ben blij, Tom. Blij dat jij hier bent, dat ik geen gevoelens meer voor heb en dat hij een nieuwe vriendin heeft.’ Tom keek mij verbaasd aan. ‘Geen gevoelens meer voor Bill, voor wie wel dan?’ Ik zag een blik in zijn ogen, een speelse blik, waarop ik antwoorden. ‘Ik ben blij dat ik jou als mijn beste vriend heb, Tom. Ik kan altijd alles bij jou kwijt. Vroeger kon ik je nooit uitstaan, maar nu wel.’ Glimlachend keek hij mij aan. ‘Is dat zo, mocht jij mij niet?’ Ik keek hem verbaasd aan. ‘Was dat niet duidelijk dan?’ Hij knikte van wel. Ik schrok al, anders moet ik nog duidelijker worden.

Als hij iets deed of iets wilde dan deed hij dat met passie, dat heeft wel altijd een indruk achter gelaten. Eerst wil ik zien wie Bill zijn nieuwe vriendin is, ze zal vast wel niet op mij lijken. Dat hoop in tenminste.

Met zo warm als dat hij altijd was, lag ik tegen hem aan. Het duurde niet lang voor dat ik mijn ogen had gesloten en de warmte naar mij toe voelde komen.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen