Foto bij sorry ):

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (7)

  • xIsoldee

    Ik vind het verschrikkelijk om te lezen dat jij ze ook zo voelt..
    Ja ik zeg ook, want ik voel dit al jaren.. Ik hoop dat het bij jou ondertussen beter is of dat je er toch niet zo lang mee loopt zoals ik.
    Ik weet dat het een verschrikkelijk gevoel is en moeilijk te geloven wat ik ga zeggen en misschien komt deze raad wel te laat.
    Maar je bent niet nutteloos, er is altijd wel iemand die het erg zal vinden als je er niet meer bent. Die jou zal herinneren als je sterft. Zoals Hazel nooit Augustus zal vergeten (tfois in mijn lievelingsboek/film..)
    Als het gevoel nog niet beter is en je wilt samen huilen, je mag me altijd een prive berichtje sturen als je dat zou willen.

    Liefs en knuffel van een nieuwe lezer die het beste met je voor heeft! (flower)

    9 jaar geleden
  • XSanneLovex

    Awe, dankje wel in ieder geval voor het delen!
    Echt geweldig dat je de tijd hebt genomen, om dit aan ons te vertellen!!
    Dit is beter , dan alles opkroppen.
    Ik hoop dat je snel weer lekker in je vel zit en je je dan weer beter voelt!!

    Xx

    9 jaar geleden
  • Monks

    Aaw meisje toch,
    Ik snap precies wat je bedoeld. Zelf had ik ook zo'n enorm kut gevoel.
    Hoe raar het ook klinkt, uiteindelijk gaat het over. In mijn geval kwam het wel op het goede moment, maar je kan gewoon eerlijk vragen wat er zo grappig was bijvoorbeeld en wat ook echt werkt is om gewoon een positieve instelling te hebben want dan ga je automatisch ook veel meer glimlachen en voel je je ook lekkerder in je vel.
    Als je het gewoon niet trekt kan je me altijd een pb sturen, ik ben er voor je en ik wil niet dat je met zo'n kut gevoel blijft rondlopen.

    :-)

    9 jaar geleden
  • LynnieTomlinson

    Ach moppie toch. Ik snap je helemaal. Het is een k.u.t om altijd zo'n gevoel te hebben. En altijd er bij te lopen alsof je jezelf niet bent, en je mag altijd je hart luchten. Ik ben er voor je, geniet van de dingetjes die leuk zijn, je mag mij altijd een appje sturen mop xx Heel veel sterkte! Ik ben er voor je

    9 jaar geleden
  • ccalum

    I will be here for you. Always.
    When you need me. I'll be here.

    9 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen