Foto bij 037

Na Loki zijn voorstel, ben ik naar mijn kamer gegaan. Hij probeerde me nog mee naar de eetzaal te krijgen, aangezien ik het middagmaal ook heb overgeslagen. Voor het eerst sinds ik in Asgard ben, doe ik het slot op mijn deur en ga dan op mijn bed liggen. Ik staar naar het plafond, niet goed wetend wat ik er allemaal van moet denken. Natuurlijk wil ik dolgraag naar mijn ouders en mijn thuis leren kennen, maar ik kan Loki niet zomaar loslaten en hier alleen laten. Ik kan het niet...

Door de harde bonken op de deur, schiet ik rechtop. Blijkbaar was ik in slaap gevallen, tijdens al dat piekeren door.
'Doe open, Hallie!' roept Loki aan de deur, gevolgd door een nieuwe reeks harde slagen op de deur. Snel ren ik naar de deur, doe het slot eraf en doe de deur open, voor Loki ze inbeukt.
'Wat is er?' vraag ik hem. Hij kijkt me opgelucht aan, alsof hij verwachtte dat er iets gebeurd was.
'Gelukkig is alles in orde. Normaal doe jij je deur nooit op slot, sorry dat ik me zo druk maakte.' zegt hij, waarna hij zich lief verontschuldigt. Met een vertederende blik kijk ik hem aan, om hem vervolgens in een omhelzing te nemen en hem stevig te knuffelen.
'Ik wou gewoon even kunnen rusten zonder gestoord te worden door de gekke broer van mijn vriendje.' zeg ik hem. Zijn ene hand strijkt doorheen mijn haren, zijn hoofd leunt zachtjes op de mijne aan en zijn ademhaling lijkt wat sneller te gaan doordat hij even lacht.
'Dat kan ik begrijpen.' fluistert hij, waarna hij een kus op mijn voorhoofd drukt.
'Ik ga morgen.' fluister ik terug. Even laat hij me los, zodat hij me in de ogen kan aan kijken.
'Echt?' zijn stem klinkt wat gebroken, maar zijn gezicht toont aan dat hij tevreden is met mijn beslissing.
'Ja, ik wil alles leren wat nodig is en daarna kom ik bij je terug.' zeg ik hem zacht. Bij het laatste glinsteren zijn ogen bijna, zo blij is hij om die woorden te horen.
'Dan blijf ik vannacht terug bij jou, zodat we onze laatste uurtjes samen kunnen door brengen.' zegt hij op een lieve toon, waardoor ik bijna weg smelt. Zijn hoofd dichter naar de mijne toe en zijn lippen drukt hij zachtjes op de mijne. Het laat mijn hartje sneller slaan en mijn wangen voel ik zo rood worden. Wat een heerlijk gevoel, verliefd zijn.

Reageer (1)


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen