Foto bij 025

Kayla POV

Hand in hand loop ik met Harry door de gang van het hotel richting onze hotelkamer. Terwijl de rest beneden nog even een drankje ging doen in de bar beneden hadden Harry en ik besloten om naar onze kamer te gaan. Ik was moe, uitgeput en aan Harry te zien was hij dat ook. Als we voor de goede deur staan haal ik het pasje van onze kamer uit mijn tasje waarna ik de deur open. 'Ik ga nog even douchen je kunt wel vast in bed gaan liggen ik ben zo klaar.' Ik knik naar Harry en druk mijn lippen vlinder vlug op die van hem. Harry haalt snel een nieuwe boxer uit zijn koffer waarna hij de badkamer op verdwijnt. Snel kleed ik me om in mijn pyjama wat bestaat uit een kort zwart broekje met een zacht roze topje met spatiebandjes. Ik haal de make-up nog snel van mijn gezicht af voor de grote spiegel tegenover ons bed waarna ik in bed ga liggen. Ik knip het nachtlampje dat op het nachtkastje staat aan waarna ik mijn hoofd richting de badkamerdeur draai. Harry heeft de douche een tijdje geleden al uitgezet dus hij kan ieder moment de badkamer uit komen lopen.
Als Harry in alleen zijn zwarte boxer de badkamer uit komt lopen kruipt hij meteen naast me in bed. Hij trekt me tegen zich aan en drukt een kus op mijn slaap. Een aantal druppels van zijn haar komen op mijn gezicht terecht wat me als een tiener meisje laat giechelen. Iets wat Harry wel leuk lijkt te vinden aangezien hij me in mijn zij begint te prikken wat nog een paar giechels oplevert. Als hij eindelijk stopt leg ik mijn hoofd op zijn blote borst. 'Hoe vond je de show?' 'Luid.' 'Meer niet?' 'Jawel ik vond het wel leuk om te zien hoe je los gaat en alles doet voor je fans. Ook het antwoord op de vraag of je het meisje van je dromen al gevonden hebt was niet gelogen. Had je erover nagedacht?' 'Dat had ik zeker. Ik had het er voor de show ook al met Liam over gehad hij heeft daar vaak goed advies voor.' 'Dat dacht ik al. Je blikte meteen naar Liam toen de vraag gesteld werd.' Harry drukt zijn lippen tussen mijn haren. 'Voor jou heb ik alle tijd. Normaal wist iedereen meteen van mijn scharrels af en moest ik een maandje later alweer zeggen dat het toch niks geworden was. Bij jou is het anders, jij bent geen scharrel jij bent bijzonder.' 'Dat is zo lief Harry. Jij bent ook bijzonder voor mij.' Ik ga rechtop zitten en druk mijn lippen weer op die van Harry.
'Morgen is onze eerste officiële date heb je er zin in?' 'Ontzettend veel zin ik heb al tijden niet meer gedatet en dan mag ik nu op date met deze hunk. Jij bent de eerste jongen waar mijn moeder en zusje helemaal enthousiast over zijn dus dan geloof ik wel dat het een topdate moet worden. 'Zo'n date als die van morgen heb je nog nooit gehad. Ik moet wel zeggen dat ik stiekem wat hulp van Louis en Zayn heb gehad.' 'Het zal me benieuwen. Zullen we nu maar gaan slapen?' 'Dat is een goed idee Kayla, slaap lekker.' 'Slaap lekker Harry.' Ik leg mijn hoofd weer op Harry's borst en zo vallen we samen in slaap.


O god het spijt me zo erg!! Ik had geen inspiratie en eigenlijk ook ontzettend weinig tijd om te schrijven. Ik beloof jullie met mijn hand op mijn hart dat ik weet meer ga schrijven! Love.

Reageer (1)

  • AllDayDreams

    Don't worry!!
    We hebben alle tijd.

    9 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen