We heb besloten om een tijdsprongetje te maken tot 2 dagen voor de finale.

Pov Hurley

We hadden de finale gehaald! We moesten tegen Little Gigant. En we hadden ook te horen gekregen dat Laurel langs zou komen met haar ouders. Onze laatste wedstrijd was moeilijk maar gelukkig hadden we nog gewonnen. Nu was iedereen zich aan het voor bereiden voor de finale behalve Mark hij had wat persoonlijke problemen en wou dat wij ons er niet mee bemoeide.

Pov Laurel

We zaten in het vliegtuig. In een korte tijd zoveel vliegen werd me bijna teveel. Zodra we geland waren bedelde ik of we naar het japanse gedeelte gingen. Na een kwartier reden we eindelijk naar het japanse gedeelte. Toen we er aan kwamen rende ik gelijk naar binnen. "HALLO LAUREL!!!' Schreeuwde ik. Lexi was de eerste die de trap kwam afzeilen en vloog me om mijn nek. "Hey Lex alles goed?" Vroeg ik. "Ja maar nu veel beter!" Zei ze lachend. Al snel was het hele team beneden. Mijn vader praatte met de coach en mijn moeder praatte weer eens over mijn jeugd met een paar spelers. Ik was buiten aan het over spelen met Xavier. "Dus hoe gaat het tussen jou en Lexi?" Vroeg ik grinnikend. Xavier werd rood "Hoe bedoel je?" Vroeg hij. Ik moest mijn lach inhouden "Ik weet al lang dat Lexi jou leuk vind." "Echt waar?" Vroeg hij. Ik knikte. "Nou ik zou zeggen ga met haar praten!" Zei ik. Xavier liep weg en mijn ouders kwamen weer terug. "Ga je mee Laurel? We gaan naar het hotel." "Jup. Doeeei iedereeeeeen~!" Riep ik vrolijk. Ik keek Xavier aan en gaf hem een knipoog en sprong de auto in. Nu was het wachten tot de finale.

Pov Xavier

Laurel had ergens wel gelijk. Ik kon niet blijven zitten en maar afwachten. Ik moest wat doen dus ik besloot om met Lexi de praten. "Hey Lexi." Zei ik toen ze langs kwam. "Hi." Zei ze. Ze liep weer verder. Dammit dit werd moeilijker dan ik dacht.

_____________________________

Hey LittleGunshot hier!
Ik dacht ik schrijf ff in plaats van Lawea
Byeee xD

Reageer (3)

  • Duendes

    Haha jammer xavier xD
    Wees een man en ga naar haar toe :P
    You can do this!

    Vet nice dat je verder schrijft btw (yeah)

    9 jaar geleden
  • Moonwarrior7

    Hahaha grappig stukje!!
    Kom op Xavier! Ja kan het!!!!

    9 jaar geleden
  • KorraBlaze0

    Haha lol
    Gewoon praten Xavier hihi
    Snel verder ;)

    9 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen