Foto bij A ranger/traitor 236

Nog even een reminder: Er kan gestemd worden voor beste verhaal op quizlet: Polls
A ranger/traitor staat in poll 2, Teddy Lupos in poll 4. (maar het staat jullie uiteraard vrij voor een ander verhaal te stemmen :p )

Maar eerst dit lezen uiteraard!
*Pakt een pak popcorn en wacht op jullie reacties*

Halt haalde even diep adem.
“Nadat we de Skandiërs verjaagd hadden, kwam een soldaat me vertellen dat een gewonde me wilde spreken. Een Aralueen zei hij. Ik dacht dat het een van de boogschutters was.”
“Boogschutters?” vroeg Gilan in verwarring gebracht.
“Die Miko gered heeft uit Skandia, maar dat doet er nu even niet toe, want hij was niet een van hen.”

Ze hadden ondertussen de stallen bereikt.
“Is de jonge jager hier geweest?” vroeg Halt aan een stomverbaasde stalknecht. Toen die niet meteen antwoord gaf, liep hij hem voorbij. Daar stond Bles met naast hem een ander klein jagerspaardje.
“Hij is dus niet te paard, dan kan hij inderdaad niet ver zijn. Gilan, neem Bles. Zoef is nog in Skandia, dus vertel Miko de woorden van het andere paard. Abelard is nog op het schip, dus ik neem een paard hier.”

Toen ze allemaal in het zadel zaten, vroeg Gilan.
“Wie was die Aralueen? Er waren toch geen anderen in Hibernia behalve Arnaut en jij?”
“Blijkbaar wel. Hij was daar blijkbaar al een tijdje, gevangengenomen door Skandiërs.”
“Gevangengenomen? Was het een Grijze Jager?” Halt knikte. “Wie leeft er nog? Harrison? Of Sellin, Corns leraar? Als Corn dat hoort…”
“Nee, hij niet. Het was nog maar een leerling.”
“Een leerling? Er is geen leerling gedood of vermist.” Halt keek strak voor zich uit terwijl hij antwoord gaf:
“Hij zei dat zijn naam Corn was.”

Reageer (6)

  • Legolasta

    Ik wist het! Die 'Corn' was dus inderdaad niet te vertrouwen!

    9 jaar geleden
  • Heronwhale

    jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ik wist dat het in de naam corn zat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! krijg ik nou ook popcorn?_O_

    9 jaar geleden
  • QueenOfEmerald

    Ze hebben iemand anders daar gelaten als spion die zich voordeed als Corn en de echte Corn hielden ze dus gevangen. Dus Corn is toch geen verrader!

    9 jaar geleden
  • katl1

    SNEL VERDER!!!!!!

    9 jaar geleden
  • SonOfGondor

    Wat PrinceLegolas zegt, idd
    Oh ja, ik zal ook nog even stemmen

    9 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen