Foto bij • 9.1 ~ Decrepit Hotel

"But in some cases it is really more credible to be carried away by an emotion,
however unreasonable, which springs from a great love, than to be unmoved."


DECREPIT HOTEL
Part 1

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (1)

  • kaleidoscoop

    THEY ARE SO CUTE OMG I CANT EVEN I CANT EVEEEEEEEEEN

    Ik bedoel Louis you little shit met je ik kan goed gooien en dan sowieso expres missen en dan Harry die bal laten kussen en die kikker voor hem winnen I CANT YOU LITTLE SHIT YOU BASTARD i love it do it again. Please.

    En Ziall, go fuck already

    En echt hè, vond dat het concertgedeelte van de film zo kort was. Miste wel echt een paar favo's maar ik snap ook wel dat ze niet alles zingen en alles in de film stoppen. En er waren zo weinig bromance momentjes en ik had vurig gehoopt op Narry hè maar er kwam maar geen Narry. En er zaten meisjes achter mij die allemaal gingen praten over Niall's litteken en dat hij zo zielig was en zo en omg dat meisje naast ons dat dacht dat ze echt bij het concert zat. Rumeysa is nu echr 1D af.

    En jaaaaa we moeten snel echt afspreken want bij de pathé was het veel te kort en te druk. En na afloop moest ik supernodig plassen en jij naar huis dus ja dat liep niet helemaal lekker maar het was wel leuk.

    9 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen