Foto bij Lieve 17.

Ik weet een kort stukje

De volgende ochtend ging Lieve's wekker om half 8 af. Ze stond op en maakte Merel en Iris wakker. Ze stonden meteen op en deden zich aan. Lieve liep naar onder om het ontbijt en de kinderen hun lungtrommeltjes klaar te maken. Merel kwam als eerste na onder. Ga maar aan tafel zitten. Wel op Iris wachten he zei Lieve. Merel knikte.Na 3 minuten kwam Iris ook naar onder. Lieve ging ook aan tafel zitten. Na het eten bragt ze Iris en Merel naar school. Toen ze thuis kwam was femke ook wakker. Goedemorge zei Lieve opgwekt. Femke lachte alleen. Lieve deed haar jas uit en hing hem op. Zullen we dan eens voor een school gaan zoeken zei ze. Femke knikte. Femke liep naar boven en pakte haar laptop. Na een paar minuten hadden ze al een geschikte school gevonden. Zullen we daar eens gaan kijken zei Lieve, Femke knikte. Nou we moeten wel met de bus gaan ik heb maar een fiets zei ze lachend.
Ze liepen de school binnen. Ze liepen naar de balie. Lieve vertelde wat er gebeurt was. De vrouw achter de balie knikte begrijpend en stelde wat vragen aan Femke. De vrouw zei dat ze even naar de Dircteur moest. Na een kwartiertje kwam ze terug. Je moet morgen om half 9 hier zijn en dan krijg je al je spullen. Heb je al een laptop vroeg de vrouw nog. Femke knikte. Neem die ook maar mee zei de vrouw toen.
Lieve deed de deur open. Dat was snel geregeld he zei ze. Femke knikte alleen. Ik ga even op msn zei ze toen. Lieve knikte en ging tv kijken.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen