Foto bij Quizlet visie

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (17)

  • xIsoldee

    wow goed gezegd!

    9 jaar geleden
  • Felicita

    Ik ben het ook met je eens meid, goed gezegd zo!

    9 jaar geleden
  • Kattris

    Nu je het zegt heb ik nu ook door hoe het nu eigenlijk gaat.
    Ik kan zelf, als ik eerlijk ben, niet schrijven over zelfbeschadiging of seks, maar als ik het lees dan lees ik er zonder moeite overheen. Ik voel me rot, maar dan besef ik niet hoe dat ook in het echte leven zo gaat.
    Ik ga er zeker meer op letten, dankjewel trouwens.

    9 jaar geleden
  • C_lovemusic

    Groot gelijk, kk vind dat iedereen dit moet lezen. Echt heel mooi beschreven ook

    9 jaar geleden
  • Lnea13

    Ik vind dat zelfbeschadiging te gemakkelijk wordt beschouwd in de meeste verhalen. Want het klopt dat het vaak is dat er een onzeker meisje is die aan zelfbeschadiging doet, knappe populaire jongen helpt haar, meestal krijgen ze verkering en tada alles is weer goed. Maar zo werkt het niet, ik ben de afgelopen jaren vaker met zelfbeschadiging in contact gekomen en het is veel en veel lastiger om dit op te lossen dan ze beschrijven. Het kan jaren kosten, maar in verhalen is het in 1 of 2 dagen! Ik ben het totaal eens met jullie mening, mensen je mag erover schrijven maar ga er alsjeblieft met respect mee om en maak het niet mooier dan het is want zo is het niet...

    9 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen