Foto bij Chapter thirty-five.

~ Alison Lilian Hale.

Een paar dagen later, op zondag besloten we om met zijn alle ergens te lunchen. Geen idee hoe maar Ashton en ik hadden het tot nu toe voor elkaar gekregen om onze gevoelens voor elkaar verborgen te houden voor de buitenwereld. Al onze vrienden wisten er wel van natuurlijk. De nacht van het eerste concert had ik Rowan alles verteld en de dag erna kwamen ook de jongens erachter. Iedereen was super blij voor ons en ze smeekte ons om naar het management toe te stappen zodat we het ook aan de fans konden vertellen. We hadden nog niet echt een relatie maar we waren zeker aan het daten, Ash en ik waren het er nog steeds over eens dat we het rustig aan zouden doen. Ashton had wel gezegd dat hij me binnenkort op een echte date wou vragen, hij plaagde me al heel de tijd door te zeggen dat hij zo’n geweldig idee had. Ik moest geduld hebben en ik zou het volgens hem geweldig vinden, zijn woorden maakte me erg nieuwsgierig en ik wist dan ook dat hij het expres elke dag herhaalde. Rowan en Luke waren ook aan het daten en ze hadden afgesproken dat ze deze week aan het management gingen vragen of ze hun relatie bekend mochten maken. Luke wou het erg graag aan de fans vertellen en omdat ze al veel positieve reacties hadden gehad was Rowan het met hem eens. Michael ging vanavond voor het eerst op een date met het meisje dat hij in het hotel had ontmoet, Summer. De enige van de jongens die dus nog geen meisje had was Calum en ook al zei hij dat hij het niet erg vond, zag ik soms de jaloerse blik in zijn ogen. Ash en ik hadden dan ook een nieuwe missie gemaakt, we zouden een leuk meisje voor onze Calpal vinden.

‘Hey Ali? Hoe laat zullen we morgen naar het winkelcentrum gaan?’ vroeg Solange terwijl ze door haar menu kaart bladerde.

Ik draaide me om naar Ashton ‘Hoe laat gaan jullie morgen weg?’

‘Om 10 uur, we kunnen jullie anders wel afzetten?’ stelde hij voor.

Ik keek naar de meiden en toen ze allemaal knikte glimlachte ik ‘Oke, dat zou heel fijn zijn.’

Hij pakte onder de tafel mijn hand vast en gaf er een zacht kneepje in ‘Ik hoop dat ze morgen geen vragen over Isabel gaan stellen,’ zuchtte hij.

‘Als ze dat doen moet je ze eigenlijk gewoon de waarheid vertellen, iedereen shipt Alishton toch al.’ Zei Michael waarna hij me een knipoog schonk.

Ashton schudde zijn hoofd ‘Dat zou ik heel graag willen, maar je weet dat ik dat niet kan. Niet voordat ik het hier met management over heb gehad.’

‘Waarom heb je dat dan ook nog niet gedaan? De fans willen allemaal jou en Alison samen zien en ze haten Isabel, dus waarom zouden ze daar moeilijk over doen?’ vroeg Solange.

Voor Ashton kon antwoorden was Harry hem al voor ‘Je weet hoe ons management is en dan hebben ze ook nog die van Isabel en die kunnen wel eens een probleem gaan maken als ze erachter komen dat Ash stiekem wat met Ali heeft.’

Ashton knikte instemmend ‘Ik heb het er ook al met Isabel over gehad en ze zei dat ze ging proberen om met ze te praten.’

‘Ik ben echt blij dat ze geen bitch is, ze staat echt achter ons,’ glimlachte ik terwijl ik mijn vingers met die van Ash verstrengelde.

Toen we allemaal ons eten besteld hebben besloot Ashton een keek te maken voor de fans. ‘Hey guys!’ begon hij met een brede glimlach.

Ik wist nu al dat fans zouden smelten als ze dit zagen, hij was ook gewoon zo schattig met die kuiltjes in zijn wangen en zijn glinsterende groene ogen.

‘We zijn op dit moment aan het lunchen met alle jongens, Solange , Lizzy, Rowan en natuurlijk Alison. Say hi guys!’

Hij draaide zijn telefoon naar ons toe en de meiden en ik zwaaide lachend naar de camera. Ash ratelde over nog wat andere dingen tot de tijd op was en hij het filmpje online zette.

‘Jep ze shippen nog steeds Alishton,’ grinnikte hij toen hij door de reacties scrolde.

Ik leunde iets naar hem toe zodat ik over zijn schouder mee kon kijken en gelijk ontstond er een lach op mijn gezicht toen ik alle Alishton comments zag. Ik vond het altijd zo leuk om te zien dat ze hem zo goed kende, ze wisten dat er iets niet klopte tussen hem en Isabel. En ze wisten ook dat er iets tussen mij en Ash speelde, de fans waren niet dom en om eerlijk te zijn kon waarschijnlijk iedere idioot nog zien dat we verliefd op elkaar waren. Ja, ik was verliefd op mijn beste vriend en iedereen, ook ik, vond het geweldig.

--

Okay so I have a question.. Willen jullie dat ik er wat drama in gooi of willen jullie gewoon veel lieve alishton stukjes?
Door school gaat het me denk ik niet lukken om elke dag een stukje te plaatsen maar ik doe mijn best om zo veel mogelijk voor jullie te schrijven (:
You guys are ashmazing, I lub you <3 xx

Reageer (11)

  • Kattris

    Ik vind dat Isabel gewoon met iemand anders moet krijgen als beloning voor het shippen van Alishton.

    9 jaar geleden
  • laPapillon

    Drama mwihi

    9 jaar geleden
  • chanyeoI

    Doe maar lieve Alishton stukjes (;
    +Kudo

    9 jaar geleden
  • knowledge

    nnaaawwhhhh i dont really know what to say xd

    je verhaal is echt super awesome paashaasje!!! <333
    en omygod die gifs!(H)(H)(H)

    snel verder paashaasje!! <33

    9 jaar geleden
  • Chantilly

    ALISHTON (H) x

    9 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen