Foto bij 027

Kayla POV

Met onze vingers verstrengeld lopen Harry en ik niet al te recht meer richting onze hotelkamer. Harry had de beste date ooit geregeld. Hij had een jacht gehuurd waar we een stuk mee waren gaan varen en daarna heerlijk op gegeten hadden. Nergens hadden we ook maar paparazzi en fans gezien. Het was net alsof Harry helemaal niet bekend is, heerlijk gewoon even hij en ik.
'Heb jij de sleutel van de kamer?' Ik knik en haal de sleutel uit mijn tasje. Harry maakt de deur open en we lopen samen naar binnen. Als Harry de deur weer gesloten heeft pakt hij me bij mijn heupen vast. 'Je bent geweldig.' Zachte kusjes drukt hij in mijn nek en genietend duw ik me wat dichter tegen me aan. Zachtjes hum ik als Harry een stukje vel tussen zijn tanden neemt en er aan begint te zuigen. Gelukkig heb ik een sjaal bij me. Voorzichtig drukt hij zijn lippen op die van mij en zoenend lopen we richting ons bed. Voorzichtig laat ik me achterover op het bed vallen en Harry legt zichzelf boven mij. Zijn krullen vallen in mijn gezicht wat me even laat giechelen. 'Wil je verder gaan?' Ik knik voorzichtig waarna ik mijn lippen weer op die van Harry druk en hij ons omdraait. Met mijn billen ga ik op zijn kruis zitten waarna ik hem begin te teasen. Een kleine grom verlaat Harry zijn mond waarna hij zijn handen naar mijn onderrug brengt. 'Je maakt me gek Kayla Katherine Bell.' Een glimlach komt er op mijn lippen waarna Harry zijn handen naar de ritssluiting van mijn jurkje brengt. 'Mag ik?' Ik knik en Harry maakt voorzichtig mijn jurkje open. 'Hoe ver gaan we?' Fluistert Harry zwoel in mijn oor waarna ik hem mijn handen laat zien. 'Handwerk, je moet geduld hebben.' Harry zegt niets meer en trekt behendig mijn jurkje uit. Daar lig ik dan onder Harry in alleen mijn zwarte kanten string. Mijn handen breng ik langzaam naar zijn broek waar zijn erectie al goed te zien en voelen is. Zachtjes knijp ik er in en een grom verlaat zijn mond. 'Verlos me.' Behendig maak ik zijn broek los waarna hij hem zelf snel uit doet en ergens in onze hotel kamer neergooit. Met mijn handen speel ik met de rand van zijn witte calvin klein boxer waarna ik mijn lippen net boven de rand neer zet. Klein kusjes plaats ik op zijn v-line waarna ik met mijn tanden zijn boxer omlaag trek. Zijn erectie raakt mijn lippen en voor kort druk ik er een kusje op waarna we ons weer omdraaien en ik zijn boxer de kamer ingooi. Ik pak zijn erectie vast waarna ik hem langzaam af begin te trekken. 'Sneller Kayla sneller.' Ik besluit juist het tegenovergestelde te doen en streel zijn erectie nu gewoon. 'Harry pakt mijn hand vast en brengt deze samen met zijn hand om zijn erectie. 'Zo snel als je kunt.' Ik knik en begin Harry steeds sneller af te trekken. Naar een tijdje voel ik hoe zijn penis zich aanspant en hij kreunend over mijn hand klaarkomt. 'Je bent de beste Kayla. Hij draait ons weer om zodat ik onder lig waarna hij snel mijn slipje uittrekt. Kusjes drukt hij in mijn dijbeen terwijl hij twee vingers bij me naar binnen brengt. Kreunen verlaten mijn mond en Harry gaat steeds sneller en besluit er een derde vinger aan toe te voegen. 'Ik kom.' Kreun ik terwijl ik mijn rug krom en niet veel later trillend klaar kom.

En wat vonden jullie van dit 16+ stukje van Karry? Willen jullie meer 16+ in dit verhaal of moet ik het bij dit ene stukje laten? Let me know! xo

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen