Foto bij O89.

Audrey point of view
Ik zag Tom zoekend kijken, toen ik in zijn ogen keek kwam hij mijn kant op lopen. Het duurde niet lang voor dat ik flitsen om mij heen zag. Ik bleef op het muurtje zitten waar ik zat. Hij kwam naast mij zitten. Voorzichtig pakte hij mijn hand vast. ‘Als ik nu een liedje zing, wordt ik ooit misschien nog wel eens beroemd, Tom.’ Hij begon te lachen. ‘Het is een optie, alleen ik denk dat je nu al beroemd ben.’ Verbaasd keek ik hem aan. ‘Audrey, ze weten stuk voor stuk precies te vertellen wie je bent.’ Tom legde zijn arm om mij heen en ik legde mijn hoofd op zijn schouder. ‘Ben best wel benieuwd hoeveel zo’n foto oplevert..’ Met een glimlach op mijn gezicht liep ik naar de man met een camera in zijn handen.

Tom point of view
Audrey liep naar de paparazzo toe, ze wilde weten hoeveel geld ze zou kunnen krijgen voor een exclusieve foto. Glimlachend kwam ze terug lopen. ‘En? Hoeveel levert het je op?’ Grijzend keek ze mij aan. ‘Niets, hij wilde geen foto van mij, maar van jou. Ik heb hem wel duidelijk gemaakt dat ik jou vriendin niet ben en dat je nog vrijgezel bent.’ Ik schudde even met mijn hoofd. Dit wilde ik dus voorkomen, ik zit duidelijk in de friendzone.

‘Kom, we gaan samen winkelen!’ Ze sleurde mij aan mijn hand mee. ‘Wat moet je dan hebben?’ Een glimlach verscheen op haar gezicht, ze was iets van plan. Niet veel later stonden we bij de afdeling van bikini’s. ‘Ik ga hem even passen, kan jij dan zeggen of hij leuk staat?’ Ik knikte en wist niet wat ik moest zeggen, kon ze het nog moeilijker voor mij maken? Daar stond ze dan in een witte bikini, perfect. Niet veel later stond ze met een zwarte bikini met goudkleurige studs in haar handen.

Reageer (1)

  • Iskuane

    hahaha... je maakt het hem moeilijk Audrey!

    Ik lees snel weer verder

    9 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen