Foto bij O90.

Audrey point of view
Tom kon zijn ogen niet van mijn lichaam afhouden, dat was nu wel duidelijk. Uiteindelijk heb ik de zwarte bikini met goudkleurige studs mee genomen. Ik was van plan om vanavond met hem te gaan zwemmen, dat leek mij wel leuk. ‘Tom, gaan we vanavond zwemmen in het hotel?’ Hij knikte en keek daarna weg. Daar stonden we dan samen bij de Starbucks. Niet veel later liepen we naar buiten.

Na nog een aantal winkels in geweest te zijn, belandde we uiteindelijk op het terras. ‘Een cola alstublieft.’ De ober knikte. ‘Voor mij ook, graag.’ Hij liep weg. ‘Heb je zwemkleding mee Tom?’ Ik zag hem nadenken. Hij knikte heen en weer. ‘Moeten we maar even naar de winkel denk ik.’ Meneer had geen zwemkleding en dat vertelde hij nu. ‘Dan gaan we straks terug naar die winkel?’ ‘Pas die zwembroek dan?’ Hij knikte van niet. ‘Als je hem niet past dan doe ik het wel voor je.’ Hij begon te lachen. ‘Ik trek hem wel aan..’ Sloom liep hij naar het pas hokje om hem aan te trekken. ‘Laat eens zien?’ Met zijn kleding aan liep hij langs mij. Hij knikte van niet.

Tom point of view
Soms weet ik niet meer hoe het zit tussen Audrey en mij. We zijn hele goede vrienden, maar soms dan behandeld ze mij als haar vriendje. Een vriendje zonder intimiteit. Ik weet niet precies wat ik kan verwachten, ik vraag het vanavond wel aan haar. Want, als ik mij niet vergis werd ze ook rood toen ik haar kuste. Het ging per ongeluk, maar ik wilde meer. Ik vroeg haar of ik iets mocht uitproberen, dat heb ik uiteindelijk maar niet gedaan.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen