Foto bij O91.

Audrey point of view
Alle spullen van de bus naar het hotel. ‘Vinden jullie het erg om samen in een bed te slapen?’ Ik knikte van niet. ‘Mooi, anders moeten de andere jongens bij elkaar in bed.’ Het was niet vaak voor gekomen dat ik opzettelijk met Tom in een bed sliep. Meestal viel ik gewoon in slaap. Daar lag ik dan op het veel te grote bed. Ik hoorde geklop op de deur en opende hem, langzaam liep ik terug en ik legde mij zelf weer terug op bed en hoorde de deur sluiten.

Ik voelde iets tegen mijn wang en ik opende mijn ogen. Tom hing boven mij. ‘Was ik weer in slaap gevallen?’ Ik keek hem vragend aan. Hij knikte. Ik wilde omhoog komen maar hij hield mij tegen. Wat was hij van plan? ‘Blijf even liggen?’ Hij keek mij vragend aan en ik knikte. Daar stond hij dan in zijn zwembroek. ‘Vindt je hem mooi?’ Ik knikte en hij kwam mijn kant op lopen. Steeds langzamer, dichterbij. ‘Gaan we?’ Hij pakte mijn hand vast om mij op te trekken, maar ik bleef liggen. ‘Waarom sta je niet op?’ Ik twijfelde. ‘Ik geniet van mijn uitzicht.’ Hij keek mij niet begrijpend aan. Na een aantal seconden had hij het door. ‘Als we gaan, dan kan je de hele tijd genieten van je uitzicht.’ Ik knikte.

Tom point of view
Hand in hand liepen we het zwembad binnen. Elke dag, elke minuut en elk moment kreeg ik de drang om haar aan te raken. In mijn ogen wordt ze met de seconde perfecter en weet ik ook dat ik niet meer zonder haar kan. Normaal zijn dit geen woorden voor mij, maar ik weet niet wat ze met mij doet.

Reageer (1)

  • Iskuane

    Ahhhh... Tommy is verliefd.... nu Audrey nog(K)

    Ga je snel weer verder?(flower)

    9 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen