Foto bij O96.

Bill point of view
Ik moest het hele verhaal vertellen aangezien Audrey er niets meer van wist. Ik wist niet of ik eerlijk moest zijn of niet, zou ik mijzelf er kunnen uit praten? Het is wel mijn broer die in het ziekenhuis ligt en ik weet dat hij het anders zou hebben gedaan maar ik wil haar gewoon terug, ik mis haar erg. Het idee dat ze bij mijn broer in bed ligt doet mij pijn, ook al weet ik dat ze geen relatie hebben, ik wil haar terug. Ik begon met vertellen, alleen iets anders dan dat het uiteindelijk gegaan was.

‘Toen je een aantal glazen wijn had gedronken zoende jij mij.’ Ik zoende haar, eigenlijk. En wijn had ze toen nog niet gedronken. Ze keek mij verbaasd aan en al snel keek ze boos. ‘Boos was Tom toen hij dit zag.’ Ze knikte even en keek mij nog woedend aan. ‘Je kreeg ruzie met Tom over mij.’ Eigenlijk kreeg ik ruzie met Tom over Audrey. Hij vond dat ik haar met rust zou moeten laten. ‘Ik wilde de ruzie stoppen en toen rende Tom boos weg.’ Audrey stopte de ruzie en Tom rende weg. ‘Je rende achter hem aan, beide werden jullie aangereden.’

Audrey point of view
Ik weet niet precies wat er gebeurd is, maar ik ben in shock. Hij vertelde dat we werden aangereden, beide. Wat doe ik hier dan, waarom lig ik daar niet?Hoe kon ik ooit aanzien hoe Tom daar zou liggen, gewond, gevoelig en vol met pijn? Ik zou het niet aankunnen denk ik..

Reageer (1)

  • Iskuane

    Zie je... Bill is niet te vertrouwen op dit moment.

    Wel eerlijk zijn Bill(N)

    9 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen