Foto bij Protection 040

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (6)

  • Tomlinsbear

    Je beschrijft het zo mooi beeldend

    7 jaar geleden
  • megafanx

    hahaha, dood aan die perfecte tortelduifjes, jij wilt Cam en Louis samen zien en al de rest maakt niet meer uit! Maar hier is dus de eerste fluffiness van het verhaal. Ahja, op die manier begrijp ik wel wat je bedoelt met die domino: dat het ene een andere gebeurtenis in gang zet. Op zich hebben nog niet veel werknemers die twee samen hand in hand zien rondhuppelen, maar natuurlijk zullen er al een paar roddels zijn. Het kan ook moeilijk anders als een zanger zoals hem bevriend is met iemand die hij elke dag ziet. Het is normaal dat mensen dan gaan praten =)


    Originaliteit is het mooiste en dat is je verhaal. Ik vind het fantastisch hoe je uit haast een onmogelijke situatie iets speciaals kan uitwerken. En roddelen is can alle tijden jeeeez ik zou al geweetn hebben wat te denken... Hahaha en ik denk doordat ik nu toegang krijg tot haar gevoelens begin ik ze vanzelf vrouwlijker te vinden :) en zie ik ze niet als een spierbundel xx

    9 jaar geleden
  • BlueJays

    Ik realiseer me net pas dat ik nog niet op het vorige hoofdstuk gereageerd heb, shame on me! Dat ga ik nog wel doen! Ik wil nog steeds geen belofte breken, haha (:
    Maar echt, bij elk hoofdstuk dat je schrijft besef ik me weer hoe geweldig ik je verhaal wel niet vind. De personages zijn echt goed uitgewerkt en er lijkt altijd een soort psychologie achter de dingen die ze doen en zeggen te zitten. Ik vind dit hoofdstuk echt heel mooi! En ik vind ook dat je het allemaal heel mooi weet te verwoorden. Je kunt bescheiden doen wat je wilt, maar ik vind je echt wel een superschrijfster, hoor, Amber (:
    En ik heb dan ook druk meegeholpen met stemmen op je verhaal voor die awards! ^^
    Aww, vervelend voor je dat de universiteit zo zwaar is :c maar zijn er ook nog gewoon leuke dingen aan? Voor welke studie heb je trouwens gekozen? (I'm curious c: )
    Je knokt je er wel doorheen, ik heb vertrouwen in je! En anders zal ik wel een of andere lama zoeken die motiverende uitspraken tegen je kan schreeuwen, of zo (:
    Heel veel succes in elk geval!

    9 jaar geleden
  • Gonenow

    Haha, ik deed niet echt moeite om haar op te vangen.. We haten elkaar maar tegelijkertijd zijn we beste vriendinnen.
    Ik heb een keer bij voetbal gescoord, ik voelde me serieus geweldig omdat ik een punt had gemaakt. Jammer genoeg kwam ik er later achter dat er niet eens een keeper in het doel stond en zelfs een baby daar kon scoren.
    Nee ik ben niet bepaald goed met sporten. Zeg maar gerust gewoon niet..
    Daarnaast ben ik ook niet al te slim met huiswerk plannen. Aangezien ik nu eigenlijk moet leren voor frans en natuurkunde (of scheikunde ik heb geen idee wat het is). In plaats daarvan zit ik op Q... En ik heb morgen die twee toetsen, I know, ik ben niet bepaald de slimste.. Xx

    9 jaar geleden
  • Shanx_x

    Heey.. Je hoeft je excuses niet aan te bieden hoor school gaat voor ( haha dat rijmt :) )
    Dat is minder dat je op sommige dagen pas 7 uur thuis ben. Ik vindt nu al 4 uur te lang laat staan 7 uur.het is echt een leuk verhaal ook hoe het bedacht is en wordt geschreven. Eindelijk laat Cam haar emoties zien doet ze goed. Hopelijk gaat Louis haar zoeken. Nu heb ik niks meer te zeggen en jij?

    9 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen