Het thema is De speeltuin

Winnaar SOTM oktober 2014

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (3)

  • Necessity

    Okee je had gelijk, een deel twee is echt niet mogelijk.
    Maar voor iedereen die dit verhaal leest en net zoals niniwa en ik van de mishandelde jongen is gaan houden, zal ik als co-owner van dit account een klein vervolg schrijven op zijn stukje.

    Vanavond zal hij naar het station gaan. Morgen zal hij niet meer bestaan. Niet meer in deze stad tenminste. Hij heeft een baan aangeboden gekregen op een nieuwe plek, in een stad hier ver vandaan, waar hij overnieuw kan beginnen, een nieuwe start kan maken, en nog lang en gelukkig kan leven.

    Zo. Nu heeft ook hij een happy end.
    Ik vind trouwens dat dit één van je beste verhalen tot nu toe is. Het is jammer dat ik niet mag stemmen omdat we het account delen, maar anders had je mijn stem beslist gekregen.

    9 jaar geleden
  • niniwa1

    Echt adembenemend... Wow.... Alleen had ik voor de mishandelde jongen op een happy end gehoopt, je schrijft hem zo mooi dat ik meteen van hem ben gaan houden. Echt een heerlijke schrijfstijl die getuigt van zoveel talent. x x x Nina

    9 jaar geleden
  • Arthritis

    Wauw! Mooi geschreven!!

    9 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen