Foto bij MEDEDELING (of eerder vraag) 2

Goed, ik verwijder die andere, want die typte ik gauw tussen duur (ik zat op school)
Nu doe ik het wat uitgebreider stellen.

Ik probeer niet te veel te verklappen over het verhaal, maar heb jullie hulp hard nodig..

Kijk, we hebben dus Gwendolynn Mancaster: een meisje van zestien jaar oud. Ze heeft twee verzorgpaarden in de Dreuzelwereld (voor de geinteresseerde: een IJslander Okidoki en een kruising Parselmouth), heeft een uil als Huisdier (Saphyr) en is voor de rest niet boeiend, denkt ze dan.
Nou, ze gaat dus naar Hogwarts en ontmoet Draco. Ze heeft medelijden met de jongen, en wil hem graag helpen, ook al hebben Harry en de rest dat liever niet (Harry haat Draco niet meer, maar ze zijn ook geen 'komwegaanlekkershoppaaaaaaah' vriendjes geworden :P)
Lynn negeert haar vrienden en probeert toch in contact te raken met Draco, maar het probleem is dat hij de hulp niet wilt.
Doordrammer die Lynn is, blijft ze het maar proberen.

Lynn lijkt in het begin heel verlegen, maar als ze zich op haar gemak voelt is ze vrij brutaal. Ze is trouw en aardig en ziet niet snel het slechte van iemand in.
Ze leert ontzettend graag (maar enkel als dingen haar interesseren).
Sinds ze weet dat ze een heks is, wil ze later een machtig (maar wel goed, dus geen slechte!) persoonworden. Daar voor wou ze graag veearts worden.
Een minpunt van Lynn is, dat ze vrij sarcastisch kan zijn en heel erg eigenwijs is. En ze zoekt de problemen vaak (wel is waar onbedoeld) op.


Het plaatje er boven is trouwens hoe ze er in MIJN gedachten uit ziet. Iets lichter haar misschien, maar goed. Jullie mogen dus wat anders denken!

MAAR
de vraag is dus. Welke afdeling?
Zwadderich: Ze zal veel 'contact' met Draco hebben, en uiteindelijk zal het blijken dat ze volbloed is (en niet op de standaard manier dat Anderling het haar even tussen neus en lippen door vertelt, want die weet het ook niet :+) en daarom is ze in Zwadderich geplaatst. Aangezien ze in Zwadderich (in het begin i.i.g) niet echt gemogen word, sluit ze zich toch telkens aan bij Ron en zijn vrienden.

Griffoendor: Ze vermaakt zich met Ron en zijn vrienden en geniet van hun avonturen. Ze heeft niet echt veel tijd voor Draco, aangezien ze die enkel in de lessen ziet.


Wat word het?
Oke, niks tegen Huffelpuf en Ravenklauw, maar die hebben niet echt veel te maken met dit verhaal. XD Daarom enkel keuze uit Griffoendor en Zwadderich.
Kies maar..


Voor de geïnteresseerden een spoiler:
Ik zit met Peeta (de Labrador) heel erg in me hoofd voor de verhaallijn. Ze zal geen groot gedeelte spelen, maar wel een belangrijk gedeelte. Als het lukt om het uit te voeren dan :P

Reageer (6)

  • Hippogrief

    Aaaaaaaaaaaaaaaaaah weer 2-2 grrr

    9 jaar geleden
  • Corisande

    Zwadderich!

    9 jaar geleden
  • chanyeoI

    Na dit gelezen te hebben zeg ik toch wel Zwadderich (:

    9 jaar geleden
  • Hippogrief

    ja sorry maar zo doen heel veel mensen dat in de verhalen tussen Draco en Harry hahaha. Alsof ze beste vrienden zijn hahahaha.

    Ik denk dat ik der in Griffoendor plaats, maar het op een andere (niet legale, woehoee) manier ga oplossen voor het contact met Draco.

    9 jaar geleden
  • xxJennyxx

    Griffoendor!

    9 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen