Het spijt me dat ik zo weinig schrijf!
Echt! Ik finish sowieso deze story, maar het gaat wel nog een tijdje duren :s
Door gebrek aan tijd, is ook dit weer niet zo'n lang stukje, waarvoor nogmaals sorry :s
Ik hoop dat jullie mij kunnen vergeven!

Lots of love!

Eenzaam strompel ik door de lege straten van Londen. Ik zucht. Laura had haar adres wel gezegd, maar dat ben ik al lang vergeten. Ik zucht en haal mijn gsm boven. Het duurt niet lang voor ik haar aan de lijn krijg. “Laura?” “Mmmh?” krijg ik als antwoord waaruit ik dus afleid dat ze net wakker is. Ik grinnik. “Waar ben je?” “Maakt dat uit?” antwoordt ze kort, alsof ze afgeleid is. Ik hoor haar giechelen en zucht. “Welke van de twee is het geworden?” vraag ik grinnikend. Ik hoor haar aarzelen. “Euhm, allebei?” Ik glimlach, wat ze natuurlijk niet kan zien. “Dus niet thuis?” “Nee, ik ga pas straks terug naar huis” Ik merk een ondeugende ondertoon op in haar stem. “Oke, geen details!” grinnik ik. “Och Ans, met mij gaat alles goed, ik laat je straks nog wel iets weten. Bye!” En ze hangt op. Echt, dankje Laura, je helpt me echt enorm. *kuch* Een diepe zucht verlaat mijn mond. Dan maar naar Niall.

Ik loop heel de weg terug totdat ik eindelijk bij hem thuis ben. Ik kijk ongerust rondom mij. Ik hoop echt dat er niemand in de buurt van zijn huis is, Lien ofzo.
Fingers crossed!

Als ik ein-de-lijk voor de deur sta, bel ik aan. 5 keer. Gewoon voor de zekerheid. Ik hoor iemand mompelend naar de voordeur lopen. Door het glas heen zie ik hem al. Gelukkig is hij het. Als het één van de andere jongens was met een ochtendhumeur ofzo, zou ik niet weten wat ik zou moeten doen.

Nog steeds in zichzelf mompelend doet Niall de voordeur open. Hij kijkt me eerst nogal wazig aan. “Anna?” De wazigheid in zijn ogen maakt plaats voor verwarring. Ik kijk hem twijfelend aan. “Ik heb het artikel ook gezien” breng ik schor uit. Hij laat een diepe zucht horen en doet de deur verder open. “Sorry daarvoor, ik had je moeten waarschuwen” verontschuldigt hij zich, terwijl hij met zijn hand teken doet dat ik moet binnenkomen. Hij heeft enkel een boxer en een hemdje aan, wat echt enorm sexy is. Aarzelend stap ik naar hem toe en leg mijn hoofd tegen zijn borst. Meteen voel ik zijn lippen in mijn haar, wat me al wat geruststelt.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen