Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (6)

  • Cliffayne

    Harry? Gewoon 'dankje, niall' had ook gemogen hoor!! :)

    snel meet alsjeblief!!!

    9 jaar geleden
  • Liesiemo

    Whahah, ik moest echt lachen om je authors note x'D
    Klinkt herkenbaar.

    Mijn dag ging eigenlijk super snel op stage en ik kreeg taart! Lekker geschreven, geschreven, geschreven, gelachen en geschreven ;p En ik heb onwijs zin in morgen want dan ga ik naar een concert <3
    Wel jammer dat het vandaag zo regende... Ook last van gehad?

    P.S. Ik hoop echt dat je de Harry categorie wint in de Q awards.

    9 jaar geleden
  • Smexy

    NARRY <3 <3 <3 <3
    Okay sorry!
    BUT HARRY she's NOT DEAD.

    Ik heb een hele lange saaie vervelende, maar toch een beetje leuke schooldag achter de rug, waarom? Nou dat zal ik je eens vertellen.
    Het begon 's ochtends met Engels, vreselijke docent die ik voor geen meter versta en ik heb ook helemaal geen zin meer in Engels omdat ik dit al zo vaak gehad heb en alles is gwn precies hetzelfde.
    Dan Loopbaan en Burgerschap, dan ging overigens nog en ik heb me aangemeld voor vrijwilligerswerk om mensen te helpen die het nodig hebben. Heel goed van mij toch, ik vindt zelf van wel want ik ben zo lui als een ik weet niet wat, dus het is een goed iets voor mij.
    Vervolgens coob, een kut vak waar ik geen reet van begrijp en ik heb waarschijnlijk volgende week al een toets, dusja je raad het al. HUISWERK YIPPIE !!!! NOT
    Dan als laatste TJB en daar moesten we een reflectie van vorige week bespreken en overigens heb ik nog meer HUISWERK...
    Geweldig toch al dat huiswerk, alsof ik geen vrije tijd mag hebben ofzo. Belachelijk. Sorry voor dit gezeur, maar je vroeg om school en dan kan je alleen dit krijgen ahahhahahaah.

    Nu over je verhaal. GEWELDIG GESCHREVEN
    Ik hoop zo dat Harry haar snel terug vindt en dan ook levend alsjeblieft anders maak je me echt verdrietig, maar ik ken je nu wel een beetje dus dat zal je niet doen. Ook omdat het om Harry en Vicky gaat en het verhaal anders nergens naartoe gaat, lijkt mij dan.

    EN Harry je moet jezelf geen pijn meer doen want je gaat haar echt vinden, denk gwn aan de leuke dingen en laat de slechte dingen achter je, de slechte dingen kennen we nu wel. Vertel ons de leuke dingen over Vicky, daar maak je ons ook vrolijk mee. *hint* hahahaha
    Ook kan ik er niet tegen dat je huilt, je mag niet huilen je moet gwn vrolijk zijn. Gwn weer de vrolijke jij zoals jij bent, niet dit getreurde wezen die je nu bent. Sorry.

    En als laatste commentaar op die foto bovenaan. Ze geven me elke keer weer een hartverzakking. Zijn hoofd, glimlach, ogen zelfs zijn neus is prachtig. Zijn haar wil ik zo graag aanraken en dan soms ook dat lichaam er nog bij, je laat me echt smelten. I don't care wat voor foto je erboven doet, het doet toch wel wat met me.
    Ook is Harry altijd vrolijk indd en denk ik nu weer terug aan ons twitter gesprek over dat we Harry boos willen zien, laten we hopen dat we het ooit mee zullen maken, het lijkt me zo ongelofelijk GEIL.
    ps. Sorry voor mijn taal gebruik hahaha, maar je kent me nu wel denk ik hahaha.

    Dit was het dan, zie je bij je volgende hoofdstuk (:
    EN NATUURLIJK OP TWITTER ;p

    9 jaar geleden
  • Chasing1D

    Ik ben niet naar school geweest, had een dag vrij :'D
    Lekker gaan shoppen in Antwerpen, met een paar vriendinnen - klasgenoten ofcourse :3
    N'AWH natuurlijk leeft Vick nog, I mean waarom zou ze dood zijn, Harry je mag een beetje pessimistisch denken - eigenlijk niet maar oké - maar dat gaat er wel enorm hard over, okay okay

    9 jaar geleden
  • Praimfaya

    En weer was dit hoofdstukje gemakkelijk voor de geest te halen alsof ik naar een film keek, of misschien eerder een serie.. Maar dat doet er niet toe, you know what i mean..

    Echt knap geschreven, ik hou wel van deze narry-toestanden! Het is zo lief, ik wil ook zo er beste vrienden als de vier van Harry, kun jij me die bezorgen?

    Ik hoop dat heel deze zoektocht wat oplevert ja! Want lieve, eigenwijze Vicky; ik mis jou ook! En Harry functioneert niet deftig zonder jou!!!!!

    9 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen