Foto bij W64

“Dat is vreselijk!”, zei haar moeder zacht. “Martha was altijd zo’n aardig meisje.”
“Ach, ze was altijd heel anders zonder volwassenen in de buurt”, herinnerde Tecna zich. “Maar zouden jullie kunnen proberen aan dat zogenaamde interview te komen? Ik denk niet dat we nog enige kans maken om de uitzending tegen te houden, maar…”
“Wacht even, schat, je vader roept”, zei Tecna’s moeder. Even was het stil. “Tecna? Die uitzending is blijkbaar al geweest, gisterenavond. Ze zullen het meteen hebben willen uitzenden. Er staat iets over in de digitale krant.”
“Verdomme!”, vloekte Tecna.
“We sturen je het artikel door”, beloofde haar moeder. “En we zullen zien of we nog aan een kopie van de uitzending kunnen raken.”
“Bedankt, mam.”
“Geen dank, lieverd. Als je nog eens tijd hebt om langs te komen…”
“Ik zal proberen, mam”, beloofde Tecna. “Tot ziens.” Ze legde haar gsm weg en klikte haar laptop open. Het artikel zat al in haar mailbox. Met een zucht nam Tecna haar laptop en ging onderweg naar Faragonda’s kantoor om het haar te laten lezen.

“Oh, hoi Bloom”, zei Tecna een beetje verbaasd, toen ze Bloom tegenkwam op weg naar het kantoor van Faragonda. “Al wakker?”
“Ik kon niet slapen”, verzuchtte Bloom.
“Oh”, mompelde Tecna, niet wetend wat te zeggen.
“Wat doe jij hier?”, vroeg Bloom.
“Ik was op weg naar Faragonda”, zei Tecna.
“Ik ook”, zei Bloom meteen. Tecna vervloekte zichzelf in stilte, nu zou Bloom er dus meteen bij zijn als ze het artikel bekeken en ze had het zelf niet eens goed doorgelezen. “Waarom jij?”
“Mijn ouders hebben iets doorgestuurd over dat interview”, zei Tecna met een zucht.
“Oh.” Bloom verbleekte.
“Bloom… Als je liever even alleen naar Faragonda gaat…”, bood Tecna aan.
“Nee, hoeft niet, ik wil weten…”, mompelde Bloom. Tecna keek Bloom aan en knikte. Samen liepen ze verder naar Faragonda’s kantoor. De deur stond open.





HULP GEVRAAGD
Mensen, ik merk dat ik vastloop met dit verhaal, dat het schrijven echt niet meer wilt lukken. Dus ik zoek iemand die me hierbij wilt helpen. Niet echt een co-auteur, maar wel iemand aan wie ik meer vertel dan al op Q staat en die mee na wilt denken over hoe alles kan verlopen, hoe ik alles kan brengen. Ik ben bang dat dit verhaal anders onafgemaakt zal stoppen aangezien ik echt vast zit nu, ondanks het feit dat ik nog wel een grote verhaallijn in gedachten had, wat ik echt nog wil schrijven, waar ik zelfs al van bepaalde stukken concreet weet hoe. Alleen lijkt het erop dat ik alleen niet aan die stukken zal raken...
Dus, iemand die graag wilt helpen? Even een reactie of pb'tje graag.

Reageer (2)

  • disneylover

    Ik wil ook wel helpen, maar ik vind het ook best moeilijk :).

    9 jaar geleden
  • Vega

    ik wil best helpen, maar ik denk niet dat je veel aan me heb

    9 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen