Foto bij Protection 041

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (6)

  • Tomlinsbear

    Doei Eleanor

    7 jaar geleden
  • Kattris

    AAAAHHHHWWW ZE ZIJN ZO FUCKING CUTE.
    GA WEG ELEANOR. WEGWEGWEGWEGWEG.

    9 jaar geleden
  • AngelicPower

    snel verder!!(Y)

    9 jaar geleden
  • Shanx_x

    Hahaha ik zat er over na te denken of ik iets met rijmen ga doen ( eigenlijk niet) En geen dank hoor! Het verhaal hoeft niet sneller hoor. Zo is het juist leuk en de details ook. Ahw Louis is zo lief en niet normaal schattig. Hopelijk kan louis haar helpen met het masker...

    9 jaar geleden
  • Gonenow

    Hmm, die toetsen gingen wel goed. Ik heb een 8,1 voor natuurkunde en m'n Frans cijfer heb ik nog steeds niet. Ik vind het wel erg knap dat hij nog steeds niet klaar is met het nakijken van die simpele toetsen. Geloof me het waren minstens 10 vragen. Trouwens leraren moeten binnen een week een toets nagekeken hebben. Ik ga maar eens een klacht indienen ofzo...
    Ik heb deze week elke dag een toets, hallo ik heb nog ongeveer 4 weken voordat mijn toetsweek begint, waar slaat dit op. Echt vreselijk.
    Ik hoor trouwens alweer huiswerk te maken en te leren voor Aardrijkskunde. Ik ben echt slecht in plannen. Maar als ik jouw naam zie staan in m'n inbox moet ik er gewoon op klikken. Dat kunnen ze me echt niet verbieden !

    Snel veder xx

    9 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen