Foto bij Hoofdstuk 8 ~ O1

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (13)

  • Sleepsong

    Oh ik hou van Tamara haar bezorgde karakter. Ook al heeft elke moeder dat wel een beetje. Maar Tamara heeft zoiets oprecht! Alsof zij de gehele wereld uit zijn lijden wilt lossen en zelf lijdt indien ze daar niet in slaagt. Of misschien is het gewoon de verbeteren soberheid van een kunstenaar! En toch ook dat zweverige al lijkt mij dat louter een masker. Maar een mooi masker, op één of andere manier.
    En hoe zij schijnbaar de tijd wilt terugdraaien door die foto te recreëren. En daar ook wel een beetje in slaagt want hun fietstochtje neemt hun toch een beetje terug.
    Ik smelt echt elke keer als Ryan Jess Tweety noemt. Echt zo schattig! + misschien één van de weinige dingen die overblijft van hun verleden.

    9 jaar geleden
  • xFeyenoordx

    Normaal reageer ik nooit maar ik vond toch dat ik even de tijd moest nemen om een reactie achter te laten want dit verhaal is ZO GEWELDIG OMG
    xx

    9 jaar geleden
  • QueenOfEmerald

    Hwihihi, ik ben Muurbloem van de dag (yeah) (sorry, moest er even uit)
    En geweldig dat je ons, de Muurbloemen, vermeld in je boek (ik ga dat boek zeker lezen, ook al is dat pas over 5 jaar (veel te veel andere boeken te lezen))
    Ik wil nog een ding toevoegen aan mijn theorie:

    Charlie's vader heeft iets gedaan waardoor ze vreselijke ruzie kregen dus is Charlie naar Tamara gegaan en omdat hij het soms niet meer aan kan snijdt hij zich soms.

    Charlie en zijn vader hebben ruzie omdat Charlie op jongens valt en een vriendje heeft. William is daar achtergekomen, maar is daar om een of andere reden tegen. En nu snijdt Charlie zich omdat hij zijn vriendje mist en omdat hij het vreselijk vindt dat zijn vader boos op hem is. (Ik zal niet verbaasd of teleurgesteld zijn als het fout is, maar het zou geweldig zijn als ik het juist had)
    Kattris had het trouwens ook wel verdient om Muurbloem van de dag te zijn (nog tachtig hoofdstukjes te gaan en iedereen is Muurbloem van de dag geweest! (Tenzij er abo's bijkomen dan duurt het langer)) xD
    Ik ga direct je nieuwe trailer zien.
    Ik hoop dat ik je niet verveel met mij nogal lange reactie xD

    9 jaar geleden
  • Chantilly

    Je trailer is fantastisch meid <3 x

    9 jaar geleden
  • Inviolable

    Hihi leuk ^^!
    Wel leuk dat ze voor Tamara alle oude foto's na willen maken in het nu zeg maar..

    9 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen