De kus duurt enkele seconden en ik vind het eigenlijk een beetje jammer als het voorbij is.
''En? Denk je dat het werkt''? vraagt Louis en hij kijkt me aan met een glimlach. Het enige wat ik kan doen is knikken en naar de deur lopen om terug naar de set te gaan. Ik weet even niet wat ik moet zeggen.
Louis neemt de zonnebril van het bureau en loopt achter me aan naar de lift.
Terwijl het liftmuziekje zachtjes speelt, word er geen woord uitgewisseld. Ik breng mijn vingers naar mijn lippen. Mijn god, ze tintelen ervan.
''Is er iets''? vraagt Louis en ik kijk verschrikt op.
''Nee hoor'' antwoord ik snel en als we bij de begane grond zijn stappen we weer uit.
''Kon je het vinden? Of vond je Delaina interessanter''? grapt Niall en Louis grapt met hem mee en geeft zijn zonnebril. Ik loop zonder iets te zeggen terug naar de set, blijkbaar is de pauze al voorbij en ik hoor een aantal meisjes zuchten.
Ik hoop dat Louis gelijk heeft en dat deze scene snel voorbij is. Iets in mij spreekt het tegen maar ik duw het snel weg.
Ik neem mijn plaats op de set en Louis komt bij me staan.
''Oke we doen de scene nog een keer over. Blijf geconcentreerd en doe alsof de camera's er niet zijn'' legt de regisseur me nog een keer uit en ik knik dat ik het begrepen heb.
Iedereen word op zijn en haar plek gewezen en de camera's worden in gereed gebracht.
Ik bereid me mentaal voor.
''Actie''! roept de regisseur over de set en ik haal nog een keer goed adem.
Louis zingt zijn stukje en pakt me vast zoals hiervoor. Ik word langzaam naar hem toe getrokken en ik denk weer terug aan onze kus in de suite.
Zonder ergens anders bij na te denken voel ik zijn lippen op die van mij drukken en de knop in mijn hoofd slaat helemaal om naar 0.

Reageer (1)


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen