Foto bij Hoofdstuk 8 ~ O2

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (14)

  • LoveIron



    Okay you got me like, heb het liedje meteen toegevoegd aan mijn playlist! Ik ben weer verslaafd *zucht* En ik kan het zo vaak zeggen, maar dit is gewoon geweldig! Tja, daar valt niks aan te veranderen.
    Oke hier is mijn theorie over Charlie:
    Hij had ruzie met zijn vader waardoor die depressief raakte. Hij had een cactus op zijn slaapkamer (of rozen dat is meer dramatisch..) en omdat hij boos was op zich zelf sneed hij zich aan die cactus, roos whatever..
    Vast niet, maar het valt te proberen!
    Kusjes

    9 jaar geleden
  • Sleepsong

    Het staat al in één van de reacties hieronder maar de grens tussen liefde en vriendschap is inderdaad heel dun. En toch wil ik het hebben over de onbezorgdheid die in dit hoofdstukje schuilgaat. Super hoe Jess van een kop vol zorgen overgaat naar eindeloos genieten. En Charlie blijkbaar ook. Hoe jij omschrijft dat mensen zich kunnen verliezen in één moment, steengoed! En overigs ook waar! Alsof niets hen kan aanraken laat staan breken.
    Knap gedaan, Nina!! (flower)

    9 jaar geleden
  • Trager

    <3 <3 <3

    9 jaar geleden
  • weirdsister

    Men, ik was op vakantie. Op echt een ouderwetste camping zonder wifi en alleen kampvuren om je op te warmen. En 1 enkele wc op de hele camping... Dus dit is echt het beste wat ik me dan kan heugen. Met thee en een deken op Quizlet en dan een geweldig hoofdstuk van jou! Snel verder! Xxx

    9 jaar geleden
  • FroIIo

    Joehoe, dacht ik toen ik zag: 'nieuw hoofdstuk geschreven door niniwa1'!
    Suuuuuuuuuuuuperhoofdstuk! Ik ben jaloers op je schrijfkunsten!!!

    9 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen