Dit is zo erg, ik heb van dinsdag, DINSDAG niet meer geschreven!!! Voordat ik ga uitleggen waardoor het komt zal ik zeggen dat ik hier geen gewoonte van ga maken. Ik hou er gewoon in dat ik om de dag een hoofdstuk activeer, maar ik merk wel dat ik het drukker krijg met school, gelukkig is schrijven een afleiding maar er kunnen dagen in zitten waar ik er niet aan toe kom. Echter dit zal geen gewoonte worden dus jullie zijn niet van mij af!!!

goed... uitleg: Afgelopen week had ik cultuurweek, ik moest in twee dagen een aantal museums hebben bezocht over de prehistorie en aangezien niemand ooit zin had om die in de buurt te bouwen moesten we helemaal naar DRENTHE!!! afreizen ... we waren dus sowieso de hele dinsdag kwijt, 's avonds bleef ik slapen bij mensen maar heb ik heel even een hoofdstukje geactiveerd maar verder had ik echt geen tijd. Woensdag was best wel hetzelfde, en ik was doodop van de dag ervoor. Donderdag hadden wij paardenmarkt in ons dorp en ben ik van ZES uur (ochtends) tot NEGEN uur (avonds) in de weer geweest en heb ik wafels gebakken en koffie verkocht en nog meer wafels gebakken :( Maar was wel echt heel leuk, maar wederom geen tijd om te schrijven. Vrijdag moest ik uitslapen :) en had rijles en moest stageschool bezoeken en had reunie van de mensen van mijn vakantie, ook heel leuk maar weer geen tijd voor quizlet. Zaterdag wilde ik echt schrijven maar mijn moeder haalde mij over om even mee te gaan naar de winkel, uiteindelijk was ik half vijf pas thuis en moest nog veel voor school doen. Zondag heb ik ook veel voor school gedaan en nog veel gelezen en maandag heb ik de hele dag stage gehad en moest 's avonds club geven.... Zo nu weten jullie mijn dagbesteding ook weer :) Hier dus het nieuwe hoofdstukje en tot snel!!!

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (5)

  • Lypophrenia

    whoops ik ben er weer :)
    3 hoofdstuken gemist....
    snel verder!!!
    whuuuut!?!?!?!?! jij lust geen pasta?!
    nu mag ik jou just niet meer!
    pasta is echt mijn lievelingseten (tenzij er saus bij zit, of als het lasagna is, dan lus ik het niet)

    9 jaar geleden
  • Bloodstreams

    Ik begrijp het: school. Ik heb deze week 5 proefwerken
    Uitwisseling in Italie lijkt me echt super! Wij hadden uitwisseling in Dusseldorf xD
    Ik vind het wel zielig voor Fred, je moet toch wel stevig in je schoenen staan om iedere keer het vol te houden om vrienden te blijven met iemand die iedere keer veel vergeet

    9 jaar geleden
  • Kauwgomjunky

    super snel verder Xx

    9 jaar geleden
  • xfax

    Haha yw ^_^
    en Justlovee en in hadden gelijk mwuahahahaha B)
    Ik heb wel echt medelijden met Freddie, arm jong! Laat je hem niet te lang meer lijden?
    Maar dan is zeker de story ook klaar...
    Hmmm..
    Xoxo

    9 jaar geleden
  • Justlovee

    Hoi, maakt niet uit, heb ook wel eens een drukke periode. Maar ben gewoon erg benieuwd naar vervolg! Wanneer komt Balthesar er weer eens in voor?. Ik hou van uiltjes!

    9 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen