ik ging maar weer naar boven toe en pakte mijn mobiel, ik keek even op facebook naar foto's van hawai. wauw! wat mooi! ik had er zo veel zin in.
toen het 10 uur was ging ik maar is slapen, we moesten er morgen ochtend immers vroeg af. toen ik in bed lag kon ik maar niet slapen, ik moest de hele tijd denken aan de vakantie. ik had ontzettend veel dorst. dus ik stapte uit mijn bed en ging naar beneden. ik pakte een glas uit de kast en vulde hem met water. plots voelde ik me heel duizelig worden, ik voelde mijn ogen moe worden en ik kon niet meer goed op mijn benen staan. ik viel om en voelde nog net een hand op mijn schouder. ik hoorde een stem door mijn hoofd suizen: ga er niet naar toe, dat is niet veilig. het was een aardige stem maar toch vond ik het raar. en waar was ik eigenlijk? wat het een droom? en wat bedoelde die stem met, ga er niet naar toe. plots schreeuwde de stem onaardig: anders ga je dood!
ik schrok wakker en zag dat ik in de armen van mijn moeder lag. lieverd, gaat het wel? je bent flauwgevallen. ik...ik...pakte alleen wat water. ga maar terug naar bed, straks word je nog ziek en kunnen we morgen niet weg. ik liep rustig terug naar boven en ging weer liggen in mijn bed. ik dacht nog steeds na over die stem. wat bedoelde ze er toch mee? ach, het zal wel niks zijn. gewoon een rare droom. ik viel als een blok in slaap en droomde over hawai.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen