Het is alweer een tijdje geleden, maar ik zag dat dit verhaal toch best vaak gelezen was. Toen begon ik zelf met het teruglezen en besloot ik weer verder te gaan. Enjoy :3

De volgende ochtend schrik ik wakker. Ik ben in een vreemde ruimte in een vreemd bed. Het is allemaal heel netjes en nergens staan persoonlijke dingetjes. Ik stap uit het kingsize bed en merk dat ik een oversized shirt aan heb dat tot over mijn kont heen komt en de hals is zo wijd dat hij over een schouder valt. Ik loop naar het grote raam en bekijk de skyline van Berlijn. Dan herinner ik mij de vorige avond weer, dat ik bij bill op de bank in slaap gevallen ben. Ik zal nog wel bij hun zijn, maar dit is duidelijk niet een van hun slaapkamers. Ik kijk de kamer rond, zoekend naar mijn kleren, maar kan ze niet vinden. Dan besluit ik de slaapkamer uit te gaan. Ik kom in een lange gang uit met een paar deuren die allemaal dicht zijn. Vanaf de andere kant van de gang hoor ik gepraat. Terwijl ik op mijn blote voeten de gang door loop richting de woonkamer en keuken word de stem duidelijker. Zo te horen is tom aan het bellen.

Als ik het hoekje om kom gelopen blijf ik daar een beetje ongemakkelijk staan. Ik voel me hier niet echt op mijn plek. Tom staat tegen het kook eiland aan geleund in een strak wil hemdje en een wat weidere jogging broek die tot aan zijn knieën komt. Als hij me ziet wenkt hij me en neemt afscheid van de persoon waar hij mee aan het bellen was. Ik ga op een kruk aan de andere kant van het kookeiland zitten. We begroeten elkaar een beetje akward en tom schenkt een kop koffie voor me in.
" lekker geslapen?" Vraagt hij dan.
" ja heerlijk!"
" gelukkig maar. Oh ja, je kleren zijn, samen met die van bill en mij naar de wasserette gebracht."
" uhw, oke... Hoe laat is het?"
" bijna half 11, over anderhalf uur zal bill dus ook wel weer in het land van de levende zijn."
" oh, oke.
" ik wilde eigenlijk net even wat gaan sporten. Je kan gewoon hier blijven. Maar als je nog ergens moet zijn of zo kan je ook gewoon wat kleren pakken uit mijn kast."
"Jou kast?"
" ik noem het mijn veroveringen kast." Grijnst tom.
" daar zitten kleren in van meisjes en zo die hier zijn blijven slapen."
" en dan stiekem hun kleren jatten en zeggen dat ze naar de wasserette zijn gebracht." Grap ik.
" haha nee! Dat laten ze dan hier achter... Als een aandenken. Beetje vreemd maar ja."
" beetje heel erg vreemd..."
" ja ag, mijn slaapkamer is de 3e deur rechts. Ik moet nu echt gaan, mijn personal trainer staat onder te wachten."

Dan loopt tom de deur uit en blijf ik alleen achter. Het voelt zo vreemd on hier te zijn en voel me totaal niet op mijn plek. Ik besluit om toch maar naar de slaapkamer van tom te gaan om daar wat kleren uit te zoeken. Als ik zijn maker in loop is het eerste wat me op valt een waterbed van zeker 2 meter bij 2 meter. Dan zie ik een grote inloopkast. Daar hamgen rechts al zijn kleren. Links staan al zijn schoenen en verdere dingen zoals petjes en sieraden. Helemaal op het einde van zijn kast staan schuifdeuren, met daarop 'hall of fame' dat zal het wel zijn. Ik open de deuren en de kast zit helemaal vol met dames kleding. Van sjiek tot sletterig, van extravagant tot casual. Al snel vind ik een simpele skinny in mijn maat en een simpel zwart shirt met een v hals. Daarbij doe ik een smaragd groen gebreid vestje.

Met de kleren onder mijn arm loop ik terug naar de kamer waar ik geslapen heb. Daar ontdek ik dat ik mn eigen badkamer heb waar 2 extreem zachte handdoeken liggen. Ik douche me snel en kleed me aan.

Ik probeer alles zo stil mogelijk te doen. Binnen een half uur ven ik helemaal klaar en loop ik naar buiten. Voordat ik vertrek schijf ik nog even een briefje aan bill.

he bill,

Super bedankt voor gister.
Dat had ik echt even nodig!
Tot vanavond bij de pers conferentie.
X Mirna


Ik les het briefje op het kookeiland en vertrek dan.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen