Foto bij The Foxes:inleiding

Dit is de inleiding van het verhaal het begint nog niet echt, maar je moet dit weten voor je echt begint.

Een moervos (vrouwtjes vos) zocht wanhopig naar een rekel ( mannetjes vos) om kleintjes te krijgen. Het was midden in de winter en ze ploeterde door de sneeuw. De dieren hielden hun winterslaap en er was weinig voedsel. Ze had weleens vaker een nest jonkies gehad en het was moeilijk om ze te verzorgen. Maar ze moest voor nakomelingen zorgen. Ze zocht zo lang en geen enkele rekel had zich laten horen. Todat, er een jonge rekel verscheen. Ze kregen samen een net met 5 jongen, drie rekels die ze Might, Quick en Bonny en drie moervossen die ze Swift, Fragile en Ravin noemden.

Might was nieuwsschierig, sterk en een vechters baas. Quick was snel, minder sterk, maar agressiever dan Might. Bonny was een liefe en knappe vos die het lievelingtje was van de ouders. Swift was een sterke, snelle moervos die het vaak voor Fragile en Ravin opnam met de pestrijen en gevechten van Might en Quick. Fragile was een klein sluw en schuw vosje wat vaak werd gepest. Ravin was schuw, slim, maar stiekem ook snel en sterk, maar ze werd vaak gepest.

De vossen groeiden hard en ze mochten voor het eerst naar buiten. Might was vrolijk net als Quick en Swift, maar Fragile en Ravin vonden het eng. Might en Quick gingen vaak vechten. Swift en Bonny verkennen vaak de plaats en proberen net iets verder te komen dan mocht. Fragile en Ravin zaten vaak met elkaar te spelen. Maar Ravin ging uiteindelijk meer met Swift en Bonny om en Fragile zocht het alleen uit. Na een paar weken gaan Might en Quick, daarna Bonny en Swift, Ravin en Fragile blijven over.


Reageer (3)

  • Amberhart

    Leuk, veel namen om te onthouden maar leuk:D

    8 jaar geleden
  • OosterEiland

    Het is ook een inleiding... Het is een uitleg dan komen er veel namen voor :)

    9 jaar geleden
  • Lorem

    Heel mooi geachreven. Alleen ik raakte een beetje in de war met al die namen. XD
    Soms zit er ook een foutje in.
    Is niet erg. Ben soms zelf te lui om ze eruit te halen. XD

    9 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen