Als ik buiten kom loop ik richting het metro station. Het appartement ligt midden in de stad, en het is mega druk. Terwijl ik naar de metro loop om naar huis te gaan besef ik dat ik helemaal geen zin heb om alleen te zijn. Ik bel danielle op. Een half uur later heb ik met haar afgesproken bij een cafetje waar we samen lunchen.

" weet je al wat je vanavond aan gaat trekken?" Vraagt ze onder het eten.
" nee geen idee, heb de laatste tijd best veel nieuwe dingen gekocht en ze nog niet aan gehad."
" zoals dit? Echt leuk! Groen matcht super goed met je haar!"
" oh ja... Haha.. Uhh bedankt!"
" echt jammer dat je voor vanavond maar een kaartje hebt!"
" uhm, ja...dat was ik vergeten te vertellen....het is uit." De teanen springen weer in mijn ogen maar ik weet ze weg te knipperen.
" WAT? Hoe, ik begrijp het niet! Jij en peter waren perfect!"
" nou, toch niet zo...aangezien hij een cheating bastard is."
" wat? De hufter!"
" ja ag. Ik heb gehuild, meer gehuild. Me zielig gevoeld en er overheen gekomen."
" echt, als ik hem ooit zie! Ik maak hem af!"
" haha, oke! Maar heb je voor vanavond al plannen?"
" nee..."
" haha, nu wel! Als je zin hebt om vanavond met mij mee te gaan."
" omg! Ja natuurlijk!"

We eten ons eten snel op en besluiten dan naar de beauty salon te gaan. Danielle laat haar nagels doen en ik mijn haar op nieuw knippen en verven. Daarna gaan we naar mijn appartement. Onderweg gaan we nog even langs de supermarkt. Bij mij thuis maak ik gevulde paprika met couscous, champisnins, gehakt, courget en fetta.

Daarna kleden we ons om, danielle leent wat van mij en dan gaan we naar de studio waar de pers conferentie ook zal plaatsvinden. We gaan naar binnen. Ik wordt naar een aparte kamer gebracht terwijl danielle alvast naar de grote zaal gebracht zal worden. Ik kom in een ruimte waar de overgebleven kandidaten van bills team zitten. Even later komt bill ook binnen gelopen en verteld hij wat we kunnen verwachten dadelijk. Dan worden we opgehaald om naar de grote zaal te gaan.

In de zaal begint iedereen te klappen als de 4 choaches gevolgd door de kandidaten het podium op komen. We gaan allemaal aan een lange tafel zitten. Ik kan niets in de zaal zien omdat er een spot op ons gericht is. Eerst vertellen de choaches over de muzien stijl en de vooruitgang van de kandidaten daarna krijgen we allemaal wat persoonlijke vragen. Na een dik half uur is alles helemaal klaat en worden we weer van het podium afgehaald. We gaan weer terug naar de vorige ruimte waar de mensen die we mee mochten nemen, dus ook danielle. Dan gaan we met idereen naar een cafe in de buurd voor een soort afterparty. Alle choaches, kandidaten en gasten van de kandidaten zijn er. Het is een vrij jong gezeldschap. De ouste kandidaat is een man van 35 die hier samen met zijn vrouw is. Toch gaat een vrij groot gedeelte al weer redelijk vroeg naar huis. De rest gaat door naar een club waar we blijven feesten tot de ochtend. Alle kandidaten hangen om de choaces heen, dus besluiten danielle en ik ons eigen feestje te bouwen. Tegen een uur of 6 gaan we weer naar huis, gelukkig rijden de metro's in de binnenstad de hele nacht waardoor we maar 10 minutjes hoeven te lopen naar mijn appartement.

Daan vallen we meteen in slaap. De volgende middag word ik wakker van mijn telefoon die aan geeft dat ik een berichtje gekregen heb. Ik kijk met nog duffe ogen op mijn telefoon. Een berichtje van bill.
hej!
Lekker geslapen?
Jammer dat je weg ging zonder doei te zeggen.


Ik besluit om maar meteen te reageren.

hej,
Ja best wel, jij?
Sorry! Maar mijn vriendin en ik waren nogal moe...
En dronken xD

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen