Foto bij SF ~ 19

Ik laat zijn lippen weer los en de regisseur glimlacht tevreden. Waarschijnlijk ook alleen maar uit opluchting na 14 mislukte takes.
''Cut'' roept de regisseur en komt van zijn stoeltje af.''Eindelijk is het je gelukt. En zo erg was het niet, toch''? ik schud mijn hoofd, ik kan even geen woorden vinden.
''Ik weet niet wat er op mijn kamer gebeurd is, maar het heeft wel geholpen'' grapt Niall en ze schieten in de lach.
''Oefening baart kunst'' gooit Harry er boven op en als ik voel dat ik rood word stap ik de set af naar Alieke en Laila.
''Dat heb je weer even goed gefixt'' zegt Alieke en ik zie toch weer een jaloerse blik in haar ogen.
''jij hebt echt geluk'' zegt Laila zacht en ik merk dat zij het me ook niet 100 procent gunt.
''Nou ja, zo bijzonder is het nou ook weer niet'' ik haal mijn schouders op.
''Je moet nu niet opeens een arrogante bitch gaan zijn hoor'' hoor ik een andere figurant zeggen. Ik kijk haar recht in haar ogen aan en ze trekt arrogant haar wenkbrauwen op. Het is volgensmij hetzelfde meisje die ook geen geduld met me had.
''Moet je horen wie het zegt'' gooit Laila terug en ze komt naar ons toegelopen. Zij laat dus geen kaas van haar brood eten.
''Wat zeg je dwerg''? ze komt voor Laila staan maar die deinst niet voor haar terug. Laila is in tegen stelling tot mij inderdaad niet groot, maar dat belemmerd haar niet om voor zichzelf op te komen. Klein maar dapper, zoals ze het zelf verwoord.
''Ja je hoort me wel'' Laila zet haar handen in haar zij en kijk haar recht in haar gezicht aan.
''Jij hebt een te grote bek wijfie'' antwoord het meisje en ze wilt nog iets zeggen maar word dan door de regisseur terug naar de set groepen.
Alieke en ik staan elkaar stom verbaast aan te kijken, we zijn er even stil van.
''Wat was er aan de hand''? Mr. Morales staat achter Laila en ze draait zich om. Hij kijkt haar aan en trekt een wenkbrauw op. ''Jou ken ik niet, volgensmij werk je ook niet hier''.
''Dat klopt meneer'' antwoord ze eerlijk.
''Mag ik dan vragen wat je hier doet''? vraagt hij streng.
''Nou ik mag figureren''antwoord ze.
''Sorry, figureren? Dat mogen alleen personeelsleden''.
''Wilt u ook geen uitzondering maken? Omdat ik het zusje ben van Delaina'' probeert ze wanhopig.
Mr. Morales kijkt mij even aan. ''Nee sorry, maar dan moet ik voor iedereen uitzondering maken. Het blijft geen feest''. Hij draait zich om en gaat terug naar zijn kantoor.
''Delain'' Laila kijkt me wanhopig aan. Of ik moet nee zeggen tegen mijn zusje of ik moet tegen mijn baas ingaan.
''Je hoorde het Lai, bovendien duurt het filmen van deze videoclip langer dan dat jij hier bent'' antwoord ik en ze gaat bokkend op een bank in de lobby zitten.
De showbizz wereld is niks voor mij...

OMG... 20 abo's en 2 bladwijzers.... Misschien is het voor jullie niet zo veel, maar voor mij is dat echt een hoog aantal. Het is een jaar geleden ofzo dat ik voor het laatst zo'n hoog aantal heb bereikt.
Echt, Merci :)

Reageer (2)

  • Fermosa

    Snel verder

    9 jaar geleden
  • Manonxxx

    Snel verder (: xx

    9 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen