ik denk dat ik een andere weg in ga slaan, maar weet nog niet pressies hoe en wat, jullie zien wel :3

stomverbaasd blijf ik alleen achter in de kleedruimte. ik zak op een stoel neer. het was heel erg vreemd, maar toch vertrouwd…. maar vooral vreemd. zo iets kan niet. ik ga daarna snel naar huis en ga slapen.

de rest van de tijd tijdens repetities blijft het vrij akward tussen mij en bill. we zijn allebei heel erg afstandelijk en professioneel tegenover elkaar. we smsen ook niet meer, wat we eerst wel deden. gelukkig lijdt mijn zang of zo er niet onder. door mijn drukke schema lijdt mijn nachtrust er wel onder, gelukkig gaan de optredens super! ik hoor ondertussen bij de laatste drie van bills team. deze week komen ze mij een dan filmen, thuis. om het publiek meisje achter de ster te laten ontmoeten, net zoals bij alle andere kandidaten. gelukkig heb ik woensdag vrij, voor als ze komen filmen. de dagen van tevoren zorg ik ervoor dat het appartement netjes opgeruimd is. ook ga ik nog met danielle naar de stad voor wat nieuwe kleding. de dagen vliegen voorbij. het is druk op het werk, omdat er een heleboel ontslagen zijn gevallen en iedereen nu veel meer werk in een kortere tijd moet doen. daar naast is ook nog het repeteren wat ik meestal morgens vroeg, of avonds laat doe. dus voor ik het in de gaten heb is de dag van de opname bij mij thuis. ze zouden hier om half 10 zijn. ik zet nog even de laatste dingen recht en check mijn make-up en haar nog even in de spiegel.

voor ik het weet hoor ik de bel en laat ik de camera ploeg naar boven via de zoemer. eenmaal boven drinken we eerst wat koffie en vertellen ze me wat we pressies gaan doen. dan beginnen we. de camera man maakt zich klaar op de gang. dan krijg ik een seintje dat de camera loopt.

ik doe de voordeur open en kijk dan recht de camera in.
" hallo iedereen, kom er in!" zeg ik dan tegen de camera, zoals we hadden afgesproken.
" dit is de gang. niet heel speciaal. hier in de gangkast hangen mijn jassen. en hier aan de rechter kant hangt een spiegel. zo kan ik voordat ik naar buiten ga even controleren of alles goed zit." lach ik. de gang is langwerpig met antraciet grijp laminaat op de vloer en witte muren.
" achter deze deur is het toilet." zeg ik terwijl ik de deur naar het toilet open maar. de camera maakt een shot van het toilet dan uit witte tegels en porselein bestaat met licht blauwe asceten.
dan doe ik de deur naar de woonkamer open.
" en dit is de woonkamer. kijk maar even rond." terwijl ik de kamer laat zien. hij is langwerpig met aan de korte muur een flatscreen tv. een antieke kist als salontafel en een licht muisgrijze slaapbank en een sofa stoel. de vloer is van het zelfde martiaal als in de gang, en de rest van het appartement. rondom de tv op de muur hangen allemaal foto's die ik zelf in pop art tekeningen heb veranderd en op houten plankjes heb laten afdrukken. het is een heel kleurig geheel. het zijn foto's van mij; mijn ouders, broer en zusje, van nieuwe en oude vrienden. aan de lange zijde zit een lang raam, van waar je ook naar het balkon kan komen.
" en dit is mijn favoriete plek van mijn huisje." zeg ik terwijl ik de schuifdeur open maak naar het balkon. op het balkon staan twee luier stoelen en een tafeltje, met natuurlijk de terras verwarmer.
" je hebt hier altijd zo'n mooi uitzicht en je kan ieder seizoen van het jaar van een super zonsondergang genieten." vertel ik de camera.
dan gaan we weer naar binnen en laat ik de rest van de kamer zien. achter de bank staat een eettafel met 4 stoelen er aan, aan iedere zijde een. de keuken word gescheiden van de woonkamer door een bar. de keuken is vrij simpel, gewoon wit, wel met een mega oven en fornuis. ook laat ik ze een kijkje in de koelkast kijken.
dan gaan we door naar de badkamer die ook weer wit betegeld is, met wit porselein en blauwe asceten, zoals handdoeken, bakjes en wat kleine andere dingen. dan gaan we door mijn de studeerkamer. links staat een kast, waar nu winterkleding in zit en in de winter zomerkleding plus werkspullen. aan de rechter kant staat mijn bureau met mijn laptop daarop. op de muur had ik een panorama foto van parijs laten printen.
" als ik thuis kan werken doe ik dat hier. ik werk voor een it bedrijf dat over de hele wereld zit. ik ben eigenlijk het visite kaartje van het bedrijf voor binnen Duitsland. ik ga naar nieuwe cliënten om ze te ontmoeten of al bestaande klanten voor als er problemen zijn. ik lijd een super leuk team en door mijn werk mag ik veel reizen." vertel ik de camera dan.

daarna gaan we naar mijn slaapkamer. voor het raam hangt een doorschijnend gordijn die tot aan de grond komt. in het midden tegen de muur tegenover de deur staat mijn tweepersoons bed. met daar op een die donker rood overtrek. boven het bed hangt een schilderij van een affiche van " le chat noir". tegen de linker muur, tegenover het raam staat de andere kast met kleding die ik op het moment het meeste aan heb.

daarna volgt de camera man mij weer naar de woonkamer richting de gang.
" hopelijk hebben jullie er allemaal een beetje van genoten, en hopelijk mag ik nog wat rondes blijven!" zeg ik terwijl de camera man naar buiten loopt. dan zwaai ik nog even en doe ik de deur dicht. een paar tellen later krijg ik een seintje dat ze klaar zijn. ik doe de voordeur weer open laat de camera man binnen. dan pakken ze hun spullen en verteken weer. na een uurtje is de rust wedergekeerd.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen